Ürdün Kralı'nın kızı dünya evine girdi: Yunan damat Müslüman oldu

Ürdün Krallı II. Abdullah’ın kızı Prenses İman, Yunan asıllı Cemil Alexander Thermiotis ile Beytul Ürdün Sarayında düzenlenen törenle evlendi

GİRİŞ 14.03.2023 14:37 GÜNCELLEME 14.03.2023 15:09
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ürdün Kralı II. Abdullah’ın büyük kızı 27 yaşındaki Prenses İman, 29 yaşındaki Yunan asıllı ve Venezuela doğumlu iş insanı Cemil Alexander Thermioti ile evlendi.

Amman kentindeki Beytul Ürdün Sarayında Pazar günü düzenlenen törene kraliyet ve Thermiotis ailesinin üyelerinin yanı sıra yerli ve yabancı konuklar katıldı. Devlet televizyonunda canlı yayınlanan törende nikah kıyıldıktan sonra Kuran-ı Kerim okundu.

DAMAT MÜSLÜMAN OLDU

Venezuela'nın Karakas kentinde Yunan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Thermiotis, Prenses İman ile geçtiğimiz yaz nişanlanmıştı. İşletme mezunu olan Thermiotis, New York'ta finans alanında çalışıyor. Yunan basınında yer alan iddiaya göre damat, Ürdün Kralı Abdullah’ın kızı Prenses İman ile evlenebilmek için Müslüman olup Cemil ismini aldı.

KAYNAK: İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • düğün dernek 1 yıl önce Şikayet Et
    ben yazıyorum o zaman Ürdün deyince kral Abdullah deyince aklıma Osmanlıya ihanet İngiliz lavrance ve sırtımızdaki hançer geliyor biz Osmanlıya neden isyan ettik kitabının yazarı aha da bunun büyük dedesi yani ürdünün kurucu lideri hiçkimsede öyle birşey yok yazmasın açıp bizzat herifin yazdığı kitabı okusun zavallılar İngilizler o toprakları onlara bırakacak sandılar İsrail kuruluverdi yüz yıldır pirincin taşını ayıkla ayıkla bitmez
    Cevapla
  • ev sahibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Birşey yazacaktım vaz geçtim. Hala daha devam ediyoruz yabancı seviciliğine tek kelime tarih tarih tarih yazık yitip giden nesillere
    Cevapla
  • Gönül 1 yıl önce Şikayet Et
    Birileri birilerinin müslümanlığını sorgular yargılarken kendi müslümanlığından dininden olabileciğine dikakt etmeli .lütfen dikkat ediniz Allah muhafaza eylesin.yapmayın .herkezin kendi terazisi .dininizden olmayın.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Buluğ çağına kadar zaten Müslüman idi, İslam yuvasına geri döndü. Allah cc mübarek eylesin. Hidayet Allah 'tan cc. İslam Müslüman nimeti dünya ahiret en büyük ikram, kurtuluş. Kafirlerin münafıkların gülerek yaşantıları ağlayarak bunalımlar ile son buluyor hatırlatırım. Avrupa Amerika 'nın durumu ortada. Çok gerçekleri gizliyorlar lakin internet teknoloji ile kimlerin ne mal olduğu bir bir ortaya çıkıyor. Allah cc Peygamber sav inancını bırakanlara ceza dünya ahirette çok şiddetli.
    Cevapla
  • Hanefi 1 yıl önce Şikayet Et
    2003 yılında ammanı gezmek için bizi şehre almadılar la Türk dediler giremedik şehrin girişinde pasaport kontrolü yaptılar ve bizi geri çevirdiler vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...