Kendisini Brad Pitt olarak tanıtıp 170 bin euro dolandırdı

İspanya’da bir kadın, sosyal medyada kendisini Brad Pitt olarak tanıtan bir şahıs tarafından 170 bin euro dolandırdı.

Kendisini Brad Pitt olarak tanıtıp 170 bin euro dolandırdı
Kendisini Brad Pitt olarak tanıtıp 170 bin euro dolandırdı
GİRİŞ 30.06.2023 20:03 GÜNCELLEME 30.06.2023 23:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İspanya'nın Granada kentinde yaşayan bir kadın, kendisini dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Brad Pitt olarak tanıtan ve ona aşık olduğunu öne süren biri tarafından dolandırıldı.

Dolandırılan kadının avukatın açıklamasına göre Brad Pitt hayranı olduğu belirtilen kadın sosyal medyada ünlü aktörün hayran grubuna dahil oldu. Sosyal medyadaki hayran sayfalarıyla bir süre iletişimde bulunan kadın daha sonra Brad Pitt olduğuna inandığı kişiyle bağlantı kurdu. Brad Pitt’in fotoğraflarını kullanan dolandırıcı gönderdiği aşk içerikli mesajlarla kadını kandırmayı başardıktan sonra İspanya’da bir film çekmek istediğinden bahsederek kadını da bu filmde oynatma sözü verdi. Dolandırıcının vaatleri bununla sınırlı kalmadı. Dolandırdığı kadına film için maddi kaynağa ihtiyacı olduğunu söyleyen şahıs, mesajlarında ünlü oyuncu Brad Pitt’in film galalarında ve kırmızı halıda çekilmiş fotoğraflarını sevgi içerikli mesajlarla montajladı.

“Senin için buradayım güzelim”

Montajlanmış fotoğraflardan birinde, ünlü aktörün elinde tuttuğu kağıtta, “Seni gerçekten seviyorum ve her şeyin karşılığını ödeyeceğime söz veriyorum. Tatlım seni hala seviyorum ve senin için buradayım güzelim” ifadeleri yer aldı.

170 bin euroluk vurgun

Dolandırılan kadının avukatı dolandırıcının bu yöntemle müvekkilini kandırarak 170 bin euro parasını aldığını ifade ederek kendisinden dolandırıcılık, sosyal medya kimlik hırsızlığı ve kara para aklama suçlarından şikayetçi olduklarını bildirdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Gasap haydo 10 ay önce Şikayet Et
    Malesef merkep dünyanın her yerinde aynıdır
    Cevapla
  • ertürk 10 ay önce Şikayet Et
    hani şu pahalılıktan ülke ekonomisinden uzman olan ama kendi mahallesinden başka yer görmeyen ordinaryuslar biraz kafalarını kaldırıp şöyle dünyaya bir baksalar Vatanım diye dört elle sarılırlar,patatesçiler soğancılar hariç
    Cevapla
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    Eger dolandirici yukarda resimdeki adamsa, o suratla beni bile dolandirirdi, basbaya kopyasi
    Cevapla
  • GENERAL 10 ay önce Şikayet Et
    Yok cahil , adam brad pit fotolarını kullanmış, monte etmiş... acaba sen haberleri nerenle okuyorsun cok merak ettim ???
    Cevapla
  • Nuri 10 ay önce Şikayet Et
    Haha demek sadece bizim ülkede olmuyormuş
    Cevapla
  • ahndndr0701 10 ay önce Şikayet Et
    aklını duyguların için kiraya verirsen olacağı bu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli