28 Türk, Polonya'ya kaçak girerken yakalandı

Polonya Sınır Muhafaza Birimi "Straz Graniczna", ülkeye kaçak giriş yapan 28 Türk göçmenin yakalandığını açıkladı.

28 Türk, Polonya'ya kaçak girerken yakalandı
28 Türk, Polonya'ya kaçak girerken yakalandı
GİRİŞ 04.08.2023 13:40 GÜNCELLEME 04.08.2023 13:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Polonya Sınır Muhafaza Birimi "Straz Graniczna", gece kaçak göçmen avına çıktı.

Ülkenin güneyindeki Myslenice kasabasına bağlı Kreczow köyü yakınlarında seyretmekte olan bir minibüsü, içinde kaçak göçmenlerin bulunabileceği ihtimali üzerine durdurmak isteyen Straz Graniczna, minibüs sürücüsünün "dur" ihtarına uymayarak kaçmasının ardından aracın peşine düştü.

İki araç arasında bir süre devam eden kovalamaca maddi hasarlı trafik kazasıyla son buldu.

Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, minibüste aralarında çocukların da bulunduğu 28 Türk vatandaşı göçmen yakalandı.

Ülkeye kaçak girdiği belirlenen göçmenler gözaltına alınırken, kaza nedeniyle S7 otobanının Krakow istikameti birkaç saatliğine trafiğe kapatıldı.

NOT: HABERDE KULLANILAN GÖRSEV ARŞİVDİR

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 7
  • Morelli 8 ay önce Şikayet Et
    Avrupada sosyal garanti guvenlik var gercekleri gormek lazim ulkemi cok seviyorum ama hayitin turkiyede cok zor oldugu kesin pahalilik enflasyon zamlar halkimizin ustunde buyuk baski olusturdugunu sokakta goruyoruz halkimiz ev kirasinda nasil oderim pesinde hep stresde yasiyor avrupa sistemi olsa turkiyede ekonomik olarak halkimiz yuz yasina kadar yasar caliskan milletiz ama karsiligini
    Cevapla
  • Morelli 8 ay önce Şikayet Et
    Artik genc lik gelecek ariyor turkiyede sartlar sinirli araba almak hayel ev almak hayel geride ne kaliyor baska ulkeler degilmi sanslarinizi deneyin her insan gelecegini kendi belirler birakin her imkan katili denesin genclerimiz
    Cevapla
  • mert 8 ay önce Şikayet Et
    AB zaten perisan issizlik sozialyardimla yasiyanlarin Almanya gibi zengin bir ülkede yirmimilyon bilmeden atma zaten AB ki Türkleri seven hicbir ülke yok nasil 1940 larda nazi almanyasinda yahudilere yapilan simdiki Türklere yapiliyor binlerce vatandasimizin kaldiklari evleri atese verdiler senin kafan iyi galiba!!!
    Cevapla
  • mert 8 ay önce Şikayet Et
    polonya ile irtibatda gecip hepsinipaketleyip kargoyla hainleri göndersinler!!
    Cevapla
  • Kıgılı 8 ay önce Şikayet Et
    Sanki Avrupa Türkiye’den mi iyi.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    yakinda cok duyariz artik Turkleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi