İşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail'den peş peşe kanlı baskınlar

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın pek çok kentinde düzenlediği baskınlarda en az 4 Filistinli yaralandı, çok sayıda kişi de gözaltına alındı.

İşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail'den peş peşe kanlı baskınlar
İşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail'den peş peşe kanlı baskınlar
GİRİŞ 30.12.2023 08:58 GÜNCELLEME 30.12.2023 08:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail güçleri gece saatlerinde, El Halil, Nablus, Kalkilya ve Ramallah'a baskınlar düzenledi.

El Halil'in güneyindeki Yatta beldesinde pek çok noktadaki baskınlarda İsrail güçleriyle Filistinliler arasında çıkan çatışmada 4 Filistinli gerçek mermiyle yaralandı.

İsrail güçleri baskın sırasında evlere girerek ve araçları durdurarak arama yaptı.

Kalkilya'nın doğusundaki Azzun beldesinde de İsrail güçleriyle Filistinliler arasında çatışma çıktı. İsrail askerleri, Filistinlilere gerçek mermi, ses ve gaz bombası atarak karşılık verdi.

Nablus'taki baskının adresi ise Kusra ve Beyta beldeleri oldu. Kusra'da bir eve giren İsrail güçleri eşyalarına zarar verdi.

İsrail güçleri, Ramallah'ın kuzeyindeki El-Celezun Mülteci Kampındaki baskında da evlere girip çok sayıda Filistinliyi gözaltına aldı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • maho 3 ay önce Şikayet Et
    abbas mişil mişil uyuyor :))) her gün balik yiyor iddnee abbas
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri