İsrail, Gazze'de BM binasını vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail’in Han Yunus kentinde içerisinde 800 kişinin barındığı BM Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) ait binaya düzenlediği saldırıda 9 kişi hayatını kaybetti, 75 kişi de yaralandı.

İsrail, Gazze'de BM binasını vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İsrail, Gazze'de BM binasını vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
GİRİŞ 24.01.2024 19:37 GÜNCELLEME 24.01.2024 19:37
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail-Filistin savaşı haberleri: İsrail’in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ediyor. İsrail ordusu, saldırılar nedeniyle yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı Han Yunus kentini hedef aldı.

İSRAİL, BM BİNASINI VURDU

BM Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'nın (UNRWA) Gazze Direktörü Thomas White yaptığı açıklamada, İsrail tanklarının Han Yunus’taki UNRWA Eğitim Merkezine bu öğleden sonra saldırı düzenlediğini belirterek, 800 kişinin barındığı binanın iki tank mermisi ile vurulduğunu açıkladı.

9 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 75 YARALI

White, ilk belirlemelere göre saldırıda 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 75 kişinin de yaralandığını aktararak, olay yerine ulaşmaya çalışan UNRWA ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ekiplerinin İsrail ordusu tarafından engellendiğini ifade etti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Allah in laneti uzerinize olsyn katiller zalimler surusu
    Cevapla
  • 3466 3 ay önce Şikayet Et
    bu Hamas videolarda gösterdiği büyük füzeleri ne zaman atacak
    Cevapla
  • Hasan Dede 3 ay önce Şikayet Et
    BM demek ABD demek ABD de İsrailin sponsoru olduguna göre gayet normal gozukuyor.ABD de Varşova paktı gibi yok olup dagılmadikca Dunya ulkelerine rahat yok.
    Cevapla
  • Www 3 ay önce Şikayet Et
    Aciz BM Zalim İsrail'e ne yapabilir ki . Kınama kınama kınama. Yazıklar olsun. BM lağvedilip yerine adil bir birlik kurulmalı. Yoksa çoook mazlumlar katledilir
    Cevapla
  • Acı gerçek 3 ay önce Şikayet Et
    Adamlar birilerine gözdağı veriyor olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması