BM, Gazze'ye yardımları durdurdu

Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP), güvenli dağıtıma izin veren koşullar oluşana kadar Gazze'in kuzeyine hayat kurtaran gıda yardımı dağıtımını durdurma kararı aldı.

BM, Gazze'ye yardımları durdurdu
BM, Gazze'ye yardımları durdurdu
GİRİŞ 20.02.2024 15:57 GÜNCELLEME 20.02.2024 16:38
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP), güvenli dağıtıma izin veren koşullar oluşana kadar Gazze'in kuzeyine hayat kurtaran gıda yardımı dağıtımını durdurma kararı aldı.

BM Gıda Programı'ndan yapılan açıklamada, "Gazze Şeridi'nin kuzeyine teslimatı durdurduk. Bunun oradaki durumu daha da kötüleştireceğini ve daha fazla insanın açlıktan ölme riskiyle karşı karşıya kalacağını biliyoruz. WFP olarak, Gazze'deki çaresiz insanlara ulaşma konusunda kararlıdır ancak kritik gıda yardımını ulaştırmak ve bu yardımı alan insanlara güvenlik ve emniyetin sağlanması gerekmektedir. WFP, teslimatlara mümkün olan en kısa sürede devam ettirmenin yollarını arayacaktır." denildi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 22
  • Şenel Yıldırım 2 ay önce Şikayet Et
    Bunlar yahudi siyonist kuruluş lari fazla bekleyin birşey askeri mız nerde ancak onlar çözer
    Cevapla
  • Ebu ubeyde 2 ay önce Şikayet Et
    Bi yandan Allah'ın zalimlere göndereceği azabı bekliyoruz bi yandanda o azap bizede dokunur diye çok korkuyoruz korkmalıyız zaten çünkü bu kadar kandan sonra bu bütün dünyanın yanına kalmaz o bebek ler o yaşlılar bu kadar acı çeken bu masum Müslümanlar varlık içinde bolluk içinde ki bu dünyada onlar açlıktan da şehit oluyor lar
    Cevapla
  • Ahmet 2 ay önce Şikayet Et
    ALLAH en kısa sürede hepinizden hesabını sorar inşallah Şavaşı durdurmak yerine israil e yardım ediyor sunuz
    Cevapla
  • Havvana Şimşek 2 ay önce Şikayet Et
    BM açlık katliamına yardım ediyor
    Cevapla
  • Aslı 2 ay önce Şikayet Et
    BM ve diger kuruluslar muslumanlari katletceksiniz diye .. dunyaya yalan oldugunuzu duyurdunuz okadar gozunuz kararmis adiler toplulugu kendi milletiniz bile size inanmiyor dunyaya yalancilar toplulugu olarak adiniz bu savasla yazildi .. karktersizler toplulugu. Abd baticaksin bizlerde size sirt doncez bu devran bole gitmicek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!