İsrail’den Gazze’deki 3 noktaya saldırı: Çok sayıda kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki El Shejaiya bölgesinde düzenlediği 2 ayrı saldırıda 17, bölgenin merkezindeki Maghazi Mülteci Kampı’nda bir eve düzenlediği saldırıda ise 8 Filistinli hayatını kaybetti.

GİRİŞ 29.03.2024 19:29 GÜNCELLEME 29.03.2024 20:16
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İsrail, Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına aralıksız devam ediyor. Binlerce Filistinlinin ölümüne yol açan İsrail ordusu yerleşim yerlerini ve insani yardım konvoylarını acımasızca vuruyor. İsrail güçleri bugün bölgenin kuzeyindeki El Shejaiya bölgesinde 2 ayrı saldırı düzenledi. Saldırılarda sivillere yardım ulaştırmakla görevli 10 polisin de aralarında bulunduğu 17 kişi hayatını kaybetti.

Saldırılarına bölgenin dört bir yanında da devam eden İsrail askerlerinin Gazze Şeridi’nin merkezindeki Maghazi Mülteci Kampı’nda bir eve düzenlediği hava saldırısında ise 8 Filistinli yaşamını yitirdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Allah bu zalimleri de onlarla yürüyenleride yok etsin..
    Cevapla
  • Gerçek akıncı 1 ay önce Şikayet Et
    İsrail'le kimler el sıkışmisa ve İsrail'in katliamına kimler destek vermişse zamanı gelmiştir şiddetli ve çok büyük olacaktır zamanı geldi ???
    Cevapla
  • Skut 1 ay önce Şikayet Et
    Kuralları Allah belirliyor, uymak yada uymamak insanın kendi tercihi sonuçta kendi yaptığının hesabını verecek.
    Cevapla
  • Dertli 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim İslam ülkelerin başındakileri kahru perişan etsin soylarını kurutsun
    Cevapla
  • Misafir01 1 ay önce Şikayet Et
    Napolyon ne demiş. Dua edin ama şunu da unutmayın. Tanrı en iyi topçu birliğinin yanındadır. Bu dünya kerametlere göre değil sebep-sonuç ilişkisine göre yürüyor. Gerçeklerle bir türlü yüzlesmiyoruz.
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    Boş ver napolyonu, KURANI KERİM NE DEMİŞ,,, ona bak... HERKES ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA HESAP VERECEK...RABBİMİZ kimsenin yaptığını yanına bırakmaz. ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR... Cihad farz , haydi Cihada.... hazırlan çabuk...
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    Güzel bir konuya değinmişsin .. Ama üslubun hoş değil... Üslub çok önemli... ALLAH basiret feraset fetanet hidayet kurtuluş nasip etsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akıncı İHA Reisi'nin helikopterini 2 saatte tespit etti: Dakika dakika neler yaşandı?
Yaşananlar tesadüf mü? Fico suikaste uğradı, Reisi helikopter kazasında öldü, Vucic ise...