Açığa alınan öğretmenlerle ilgili flaş açıklama

Valilik, Diyarbakır'da açığa alınan öğretmenlerin göreve iade edildiğine ilişkin iddialara yanıt verdi.

Açığa alınan öğretmenlerle ilgili flaş açıklama
Açığa alınan öğretmenlerle ilgili flaş açıklama
GİRİŞ 18.09.2016 19:43 GÜNCELLEME 18.09.2016 19:45
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Valiliği, Milli Eğitim Bakanlığınca, terör örgütü ve uzantılarına destek verici nitelikte faaliyetlerde bulunduğu belirlenen öğretmenlerin açığa alınmasıyla ilgili olarak bakanlık tarafından başlatılan çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü bildirdi.

VALİLİK: SORUŞTURMAYI MEB YÜRÜTÜYOR

Valilikten yapılan açıklamada, bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada ''Diyarbakır'da açığa alınan öğretmenler göreve iade ediliyor'' şeklinde haberlerin yer aldığı, söz konusu öğretmenlerle ilgili soruşturmanın Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütüldüğü belirtildi.

"DOĞRULANMAMIŞ HABERLERE İTİBAR ETMEYİN"

Açıklamada, "Bu aşamada Bakanlık tarafından Valiliğimize ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze iletilmiş herhangi bir liste bulunmamaktadır. Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan çalışmalar titizlikle yürütülmektedir. Halkımızın resmi makamlarca doğrulanmamış haberlere itibar etmemesi önem arz etmektedir." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 36
  • diyarbakır 7 yıl önce Şikayet Et
    iş ciddiye binince herkez suçzuz herkez masum tek suçlu benim gözüm kulagım herşeyi yanlış görmüş yanlış duymyş
    Cevapla
  • Aslanselim 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazı öğretmenler ihracı hakkediyor.Pkk yı heyecanla destekleyen ve öğrencileri zehirleyen bir sürü öğretmen kılıklı kişi var. Hükümet bunları iade ederse kaybeder.
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu FETÖ den atılan memurlar işi adaletle tamamlansın , bu atılanları çocukları sosyal devlet gereği ilgi ister , devlete yeni düşmanlar üretilmesin. Bu konuya dikkat. 12 Eylül sonrası PKK nın hortladığı gibi , başka bir bela milletin başına musallat olmaz inş. Alla devletimizi , milletimiz korusun , her türlü iç ve dış tehditlerden muhafaza eylesin.Amin.
    Cevapla
  • Hakkı 7 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz ile ilgisi bilgisi olmayan herkes masumdur. FETÖcü diye suçlanan işten atılan ihraç edilen hapse atılan mallarına el konulan bir çok kişi 15 Temmuzu bilseydi değil destek vermek selam bile vermezdi. Peki şimdi bu adalet mi.
    Cevapla
  • Sevcan 7 yıl önce Şikayet Et
    Kibirden hiç kimseyi görmüyorlardı.Hala da görmüyorlar.Devlete kafa tuttular,kafaları koptu.Mıy mıy ,gıy gıy ,af yok.Hakettiler,sonuçlarına katlansınlar.Peki eğer başarılı olsaydı o darbe,bu masum arkadaşlar onları tanımayız,bilmeyiz mi diyecekti.Yoksa her şeyden nemalanmak için sıraya mı girecekti.Bir düşün,sonra vicdan çağrısı yap....
    Cevapla
  • neslihan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu güne kadar birçok şey oldu görmediler de 15 temmuz da mı gördüler? cumhurbaşkanımız aylarca mitinglerde anlattı bunları ve fitnelerini. inanmak için illa kafamıza taş mı düşmesi gerekiyordu? ya darbe gerçekleşseydi... anlamadılar, bilemediler diye ülkeyi feda edemeyiz.
    Cevapla
  • Mardinli 7 yıl önce Şikayet Et
    bu öğretmenlerin seçimlerde pkk ya nasıl çalıştıklarını doğu ve güneydoğu halkı çok iyi biliyor kaldıki bu karar geç kalınmış bir karar .kararlılıkla sürdürülmesi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devletimizin Kuzey Siyaseti İlham Alınan Kavrama Dair
Son dakika: Otobüs şarampole devrildi: Ölü ve yaralılar var