Prof. Dr. Nurullah Genç Gazi Üniversitesi’ne konuk oluyor

Gazi Üniversitesi, Prof. Dr. Nurullah Genç’in katılacağı “Başarı Bedel İster” başlıklı hizmet içi eğitim programını düzenliyor.

Prof. Dr. Nurullah Genç Gazi Üniversitesi’ne konuk oluyor
Prof. Dr. Nurullah Genç Gazi Üniversitesi’ne konuk oluyor
GİRİŞ 24.10.2022 10:56 GÜNCELLEME 24.10.2022 10:56

Gazi Üniversitesi akademik ve idari personelinin yanı sıra öğrencilerin de katılacağı program 24 Ekim 2022 Pazartesi günü, saat 11:20’de Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonu’nda başlayacak. Programa tüm basın mensuplarımız davetlidir.

Konu: “Başarı Bedel İster” başlıklı hizmet içi eğitim programı

Yer: Gazi Üniversitesi Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonu

Tarih: 24 Ekim 2022 (Pazartesi)

Saat: 11:20

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi