Gazi Üniversitesi deprem tırları yola çıkıyor

Gazi Üniversitesinin Düzenlemiş olduğu Ayni Yardım Kampanyası kapsamında bağışlanan malzemelerin toplandığı tırlar yola çıkıyor.

Gazi Üniversitesi deprem tırları yola çıkıyor
Gazi Üniversitesi deprem tırları yola çıkıyor
GİRİŞ 08.02.2023 12:17 GÜNCELLEME 08.02.2023 12:17

Merkez üssü Kahramanmaraş/Pazarcık'ta olan Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illeri de etkileyen deprem nedeniyle 06 Şubat’ta Ayni Yardım Kampanyası düzenleyen Gazi Üniversitesinin bu kampanyası büyük ilgi gördü.

Gazi Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin yanı sıra vatandaşlarımızın da yoğun ilgi gösterdiği bu kampanya kapsamında Gazi Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Kapalı Otopark 1. katta oluşturulan toplama alanına tırlar dolusu giysi ve gıda malzemesi bağışı yapıldı. Gazi Üniversitesi personeli ile öğrencilerinin hummalı çalışmasıyla 300’den fazla sandıkta toplanan malzemelerin yüklendiği ilk tırlar ihtiyaç sahibi depremzede kardeşlerimiz için bugün saat 9.15’te yola çıkıyor.

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama