İşte Soma'daki faciayı gösteren görüntüler

Facianın gerçekleştiği madenin tepeden görünümü...

GİRİŞ 14.05.2014 08:42 GÜNCELLEME 14.05.2014 12:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Manisa'nın Soma ilçesinde en az 201 işçinin hayatını kaybettiği, 80 işçinin de yaralandığı kömür madeni önündeki gergin bekleyiş sürüyor.

Olay yerinde ambulanslar, kurtarma ekipleri ve Kızılay görevlileri hazır bekletiliyor.

YORUMLAR 3
  • Recep Kalaycı 10 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE'NİN BAŞI SAĞ OLSUN. Somada meydana gelen maden kazasında Hayatını kaybeden işçi kardeşlerimize Rahmet, Kederli aileleri ve Türk milletine Baş sağlığı ve metanet, Yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerken halen içeride mahsur kalanların da bir an önce sağ olarak kurtulmalarını Rabbimden diliyorum. Gün birlik günüdür. Topluca duacı olalım inşaallah.
    Cevapla
  • eray mert 10 yıl önce Şikayet Et
    canından parçası yer altında olanlara RABBİM EL-SABR adıyla sabır versin. ben bu yazıyı yazarken şanlıurfadan ağıt boğazımda hiç bir kelime hiç bir söz canlarını kaybedenlerin ailesine teselli olmaz ama ekmek parası için yavrularına ailesinin rızkını kazanmak için vefat edenler ALLAHIN izniyle ŞEHİTLERDİR inşallah TÜRKİYE birlik günüdür dualarımız ordaki tüm ÜMMETİ MUHAMMEDLE rabbim yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • Aziz Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    sabotaj. olabilir mi diye inşaAllah inceleme yaparlar. malum burası türkiye. camiyi bombalamayı düşünenler,herşeyi yaparlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar Gabar için tarihi açıkladı! Günde 50 bin varil çıkarılması hedefleniyor!
Başkan Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı