Konya'da muhabirler dövüldü

Konya’da sokakta kavga eden 3 kadını görüntülemeye çalışan 2 muhabirin, önce söz konusu kadınlar tarafından tartaklandığı, daha sonra olay yerine gelen 2 kişi tarafından darp edildikleri ileri sürüldü.

Konya'da muhabirler dövüldü
Konya'da muhabirler dövüldü
GİRİŞ 08.03.2006 13:38 GÜNCELLEME 08.03.2006 13:38

Alınan bilgiye göre, MÜSİAD Konya Şubesi’nde düzenlenen bir programdan dönen yerel KTV kameramanı Mehmet Tanacı ve Yeni Konya Gazetesi muhabiri Hasan Hüseyin Gülcan, Büyük İhsaniye Mahallesi İhsaniye Alt Geçidi çıkışında, 3 kadının kavga ettiğini gördü.
Kavga sırasında kadınlardan birinin kendisini otomobilin önüne atması üzerine olaydan görüntü almaya çalışan Tanacı ve Gülcan, görüntülerinin çekilmesine sinirlenen kadınlar tarafından tartaklandı.
Bu sırada olay yerine gelen ve kendisini astsubay olarak tanıttığı öne sürülen Muhammer D, söz konusu yerin askeri bölge olduğu ve görüntü çekilemeyeceği gerekçesiyle iki gazetecinin kamera ve fotoğraf makinesiyle kimliklerini almak istedi. Basın mensuplarının bunu reddetmesi üzerine Muhammer D, Tanacı ve Gülcan’ı darp etti.
Bu sırada bölgeye gelen, ismi henüz belirlenemeyen başka bir kişi de olaya karışarak Muhammer D. ile birlikte basın mensuplarını dövdü.
Daha sonra Tanacı ve Gülcan, polise, kendilerini darp eden 2 kişi ve tartaklayan 3 kadın hakkında şikayette bulundu. Polis, kısa sürede Muhammer D’yi yakalayarak gözaltına aldı. Diğer 4 kişinin arandığı bildirildi.
Tanacı ve Gülcan’ın Konya Numune Hastanesi’nden darp edildiklerine ilişkin rapor aldıkları bildirildi.
Muhammer D, bir süre önce, merkez ilçe Meram Belediyesi’nin ruhsatsız olduğu gerekçesiyle evinin bahçe duvarı ile garajını yıkması üzerine şikayetçi olmak için Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu’nun makam odasına gittiğinde darp edildiğini ileri sürerek Tuzcuoğlu ve bazı belediye çalışanları hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Meram Belediyesi de Tuzcuoğlu’nu ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle Muhammer D. hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması