Dağlıca'da yaralanan astsubay: Cehennem gibiydi

Hakkari Dağlıca'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan Astsubay Ömer İsi, memleketi Tavas'a döndü.

Dağlıca'da yaralanan astsubay: Cehennem gibiydi
Dağlıca'da yaralanan astsubay: Cehennem gibiydi
GİRİŞ 12.09.2015 12:03 GÜNCELLEME 12.09.2015 15:03
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Dağlıca'da terör örgütünün patlayıcı kullanarak düzenlediği saldırıda 16 silah arkadaşını kaybeden, kendisi de saldırıdan hafif yaralı kurtulan Denizlili Jandarma Astsubay Çavuş Ömer İsi, tedavisinin tamamlanmasının ardından memleketi Denizli'nin Tavas ilçesine geldi.

Bir ay rapor alan ve raporlu günlerini Denizli'de geçirdikten sonra önümüzdeki günlerde birliğine döneceğini söyleyen İsi olayla ilgili ayrıntı vermedi. İsi, "Saldırı esnasında yaşananları anlatmak olanaksız. O anı anlatmaya hiçbir kelime yetmez. Ortalık cehennem yeri gibiydi. Çok büyük bir patlama oldu. Silah arkadaşlarım şehit düştü. Şehitlerimiz hala gözümün önünde. Raporum biter bitmez birliğime geri dönüp, şerefli görevime devam edeceğim" dedi.



 

YORUMLAR 38
  • Kardeslik 8 yıl önce Şikayet Et
    Kim hangi toprakta baki kalmis.ebedi yurdumuza giderken ugradgimiz bu topraklar bizler icin birer durak degil mi?dusunen insan icin ayetler birer isaretken insan hic mi aklini kullanmaz? انما المؤمنون اخوة ayetinj hatrlatmak isterim degerli kardeslerime.muhakkak ki butun muminler kardestir.oyleyse dargin olan kardeslerinizin arasini duzeltin.Allahtan sakinin ki size acisin. Hucurat suresi 10 ayet. Rabbim layigiyla yasayip hakedislerimizi cogaltsin ins.
    Cevapla
  • fatih türkeşan 8 yıl önce Şikayet Et
    KÜRTLER eninde sonunda sırtından batının çakallarını atacaktır.devletin kürtlere sahip çıkması gerekli tabi bizimde...
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Cenab-ı Hak kürt türk v.s.ayrımı yapmadan herkesin rızkını veriyor milletin arasına ırkçılık fitnesini sokanlar gün gelecek bunun hesabını hakimler hakimine c.c.hesabını verecektir çünki ne buyruluyor inanıyorsunuz üstünsünüz bakın her hangi bir ırk işaret ediliyormu eğer üstünlük ırkçılıkla olaydı araplar üstün olurdu lakin Kainatın sultanı s.a.v.Efendimiz hz.arap milletine mensub milletimiz oyunları görmeli
    Cevapla
  • kardeş 8 yıl önce Şikayet Et
    kız aldık, kız verdik. bin yıldan beri kardeşiz. binlerce yıl daha kardeş kalacağız. türk-kürd kardeştir, katil pkk kalleştir.
    Cevapla
  • Hamza kaplan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben doğuluyum ve kürdüm, bildim bileli bu ülkenin her köşesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak tanınır ve bizlerde bu ülkenin vatandaşıyız,, aksini söyleyen bazı Kürt kardeşlerim cehaletinden dolayı boşuna kafa yormaktadırlar, ve kimisi de ihanetten dolayı uğraşır.. Nokta.
    Cevapla
  • asi ihtiyar 8 yıl önce Şikayet Et
    Cozum mu: İnne ed dine inde Allahi el islam. Ali İmran/19 (Allah katin da tek din islam dir) Al sana cozum.
    Cevapla
  • Türker 8 yıl önce Şikayet Et
    dostum sana katılıyorum bide bizim ırkçılar var onlarda kendilerini milliyetçi sanırlar ama hiç bi halt etmezler :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan duyurdu: Milli yas ilan edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Endişe verici' diyerek açıkladı: Türkiye için tehdittir!