İddianamedeki şok detay! İşte FETÖ'nün asıl hedefi

Ankara Başsavcılığı tarafından hazırlanan FETÖ iddianamesindeki çarpıcı detay: Hedef İslam toplumlarını içeriden dönüştürmek.

İddianamedeki şok detay! İşte FETÖ'nün asıl hedefi
İddianamedeki şok detay! İşte FETÖ'nün asıl hedefi
GİRİŞ 15.07.2016 08:49 GÜNCELLEME 15.07.2016 08:56
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Ankara Başsavcılığı, Fetullah Gülen ile örgütün tepe yöneticisinin içinde yer aldığı FETÖ ana dava iddianamesini tamamladı. 

İddianamede ABD imzalı projenin bir numarası Fethullah Gülen ve örgütünün asıl hedefinin Türkiye ve İslam'ı yeniden biçimlendirmek olduğu kaydedildi.

FETÖ'YÜ BU YÜZDEN KURMUŞLAR

Erzurum'da büyümüş yarım ilkokul mezunu bir vaiz olan Fetullah Gülen'in, sayıları binleri bulan kuruluşu yönlendirmesinin güç olduğuna işaret edilen iddianamede, “Örgüt, din kisvesi ile gizli çıkar örgütleri üzerinden Türkiye ve İslam toplumlarını içinden dönüştürmek için yurtdışında kurgulanmış bir yapıdır. Türkiye ve İslam'ı yeniden biçimlendirmek için kurgulanmış toplumsal, politik mühendislik projesidir" denildi. İnzivaya çekilen bir din adamı olduğu iddia edilen Gülen'in neden bir İslam memleketinde değil de Amerika'da uzun süre yaşadığını açıklayamadığı kaydedilirken, 

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 21
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Akıl alacak gibi değil, insanlar bu adamın! Mehdi olduğuna nasıl inanabiliyor? Merhum Prof.Dr. Mahmud Esad Coşan hocaefendi Hz leri de yıllar önce uyarmıştı bu şahısla! ilgili.
    Cevapla
  • seçki 7 yıl önce Şikayet Et
    Deaş, pkk, fetö vb. hepsi ölümüne, yaşamını hiçe sayarak intihar eylemi yapmakta, bir kurumda ( üniversite, pisikologlar, sosyal bilimciler, ilahiyat, diyanet, istihbarat vb) çıkıp bunu, nedenlerini, nasıl kandırıldıklarını araştırmıyor, önceden tespit edip tedbir alınmıyor, hep olay sonunda hain, intihar bombacısı vs deyip olayı geçiştiriyoruz. Bu kurumlarda çalışanlar tembelliği, siyaseti, yatmayı bırakıp artık çalışmalı. Bu tür faliyetler önceden tespit edilmeli, insanlar bu hainlerin elinden kurtarılmalı.
    Cevapla
  • Ahmet Takımoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu munafuklar yullar onceden belluydu bu yaratugun amerukan cukarcusu oldugu allah unsaallah buzu bubelallulardan kurtarsun
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    deccal ta kendisi bu adam
    Cevapla
  • Selam 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu teröristin ibret i alem için sallandiracaksin bunların okullarından kırtasiye lerinden mağazalarından alışveriş yapmayacaksin Yüce Allahım vatanımız milletimizi ve Başkanımızi korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!