Yüz nakli olan Recep Sert işsiz kaldı!

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra evlenen Recep Sert işten çıkarıldı.

Yüz nakli olan Recep Sert işsiz kaldı!
Yüz nakli olan Recep Sert işsiz kaldı!
GİRİŞ 16.02.2017 09:40 GÜNCELLEME 16.02.2017 09:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Tedavisi devam eden Recep Sert’ın işine, geçen ay son verildi. Sert’in tazminatını alarak işten ayrılmasına gerekçe olarak tüm uyarılara rağmen işyerinde disiplinsiz çalışması ve görev yaptığı 23 ay içerisinde toplam 376 gün işe gelmemesi gerekçe gösterildi. Eşinin tedavisinin halen devam ettiğini söyleyen Esma Sert,  "Recep, tam olarak sağlığına kavuşamadı. Hala doktor kontrolünde. Risk devam ediyor. Ben çalışmıyorum. O da işten çıkartıldı. Kirada kalıyoruz. Kızımız var. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bizim için süpriz oldu. Ayrıca Recep her işte çalışamaz. Cumhurbaşkanımızdan bize yardımcı olmasını istiyoruz" dedi.

BELKİ DEĞİŞİR

İnegöl Belediyesi yetkilileri ise, Recep Sert’in defalarca uyarıldığını ’Belki değişir’ diye çalıştığı birimin 3 kez değiştirildiğini, sonunda işten çıkarıldığını söyledi.

KIZI YÜRÜMEYE BAŞLADI

Bursa’da temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tedavi gördüğü hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert’in, geçen yıl dünyaya gelen kızları Hila Emine, 1 yaşını doldurarak yavaş yavaş yürümeye başladı. Esma Sert, kızının babasına çok daha düşkün olduğunu söyledi.

İnegöl İlçesi’nde temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert’e 18 Temmuz 2013 tarihinde, Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yüz nakli yapıldı. Beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza’nın yüz ve çenesi, Sert’e, başarılı bir operasyonla nakledildi. Türkiye’de yüz naklinde 5’inci, çene naklinde ise ilk olan Recep Sert, Akdeniz Üniversitesi’nde uzun süre tedavisi sırasında bu hastanede çalışıp böbrek nakli olan ablasına refakat eden Esma Akyurt ile tanıştı. Sert ile Akyurt arasındaki arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşünce, hastaneden taburcu edilen Recep Sert, Esma Akyurt Sert ile 21 Aralık 2014 tarihinde İnegöl’de evlendi. Recep Sert düğünden bir süre sonra, İnegöl Belediyesi tarafından taşeron firma üzerinden işe alındı. 

Çiftin dünyaya gelen ve Hila Emine adını verdikleri kızları geçtiğimiz 26 Ocak tarihinde bir yaşını doldurdu. Yürümeye yeni başlayan Hila Emine çiftin ilgi odağı olurken kızının babasına çok daha düşkün olduğunu söyleyen Esma Sert ise Hira Emine’nin fotoğraflarını Facebook’taki hesabında paylaştı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan şu hasta insan üzerinden bile çekiştiriyorsunuz. Bu Ada'm çalışmasa malulen emekli edilip emekli maaşı verilse ne olur?
    Cevapla
  • Üzüldüm 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okudum ve gerçekten ,kendimden utandim. "Arkadașlar siz ,80.milyonluk ülkede ,iș yaptiracaksinizda, bașka ,çaliștiracak adammi bulamadiniz,,,,, ,,yok efendim iyi niyeti suistimal ediyormuș, yok efendim çok șimarmiș, vs.vs.vs.... ""Ya kardesim adamcağiz """engelli ,,,engelli"" körmüsünüz, Bu kardeșimizden ,tam manasiyla iș bekleyenin Aklindan süphe ederim.... Gerçekten çok üzüldüm, osmanli torunlari, hasta bir insana bakiș açisini ,nasil bu kadar değiștirebilmiș,,,,
    Cevapla
  • Eyt mağduru 7 yıl önce Şikayet Et
    Mutlaka eşi ne iş verilmeli.. Recep beyden çalışma beklemek saçma. Kendinizi onun yerine koyun. Allah korusun.
    Cevapla
  • sami 7 yıl önce Şikayet Et
    Malülen emekli yapsinlar gerisi sacmalik
    Cevapla
  • Edep yahu 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun senden kardeș. Adamcagiz ayakta zor duruyor. Bu hastadan iș beklemek zaten acizliktir. Sembolik olarak çaliștirirsin, ""amma gerçek manada iș beklemek, abesti iștigaldir,,,
    Cevapla
  • akl 7 yıl önce Şikayet Et
    hea başka canım
    Cevapla
  • normal 7 yıl önce Şikayet Et
    kendisine gösterilen iyi niyeti suiistimal etmeseydi işten çıkarılmazdı. bankamatik çalışanı olmak istemiş belli.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne istiyorsunuz siz ,bu hasta insandan
    Cevapla
  • Özet 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok Bankamatik çalışan gördüm Recep degildi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
İlber Ortaylı Ayasofya'ya "gudubet" demişti: Murat Bardakçı'dan "niye batıyor" tepkisi