Aç kurt dehşeti: 4 yaralı! Kurt baltayla öldürüldü

Erzurum'un Şenkaya İlçesi'ne bağlı Yoğurtçular Köyü'ne inen aç kurt, Hasanoğlu Ailesinin koyun sürüsüne saldırdı.

GİRİŞ 02.04.2017 11:35 GÜNCELLEME 02.04.2017 12:21
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Erzurum'un Şenkaya İlçesi'ne bağlı Yoğurtçular Köyü'ne inen aç kurt, Hasanoğlu Ailesinin koyun sürüsüne saldırdı. Müdahale eden aile fertlerinden 4 kişiye de saldırıp çeşitli yerlerinden yaralayan kurt baltayla öldürüldü.



Olay dün saat 15.30 sıralarında ilçe merkezine 32 kilometre uzaklıktaki Yoğurtçular Köyü'nde meydana geldi. Dağda aç kalınca yiyecek bulmak için köye inen kurt, hayvancılık yapan Ali Hasanoğlu'nun evinin yakınında otlayan koyun ve kuzularına saldırdı. Aç kurt sürüdeki bir koyun ile 2 kuzuyu boğazlarken, sesleri duyan aile fertleri koşup gelerek müdahale etti. Kurt bu kez onlara da saldırdı Ali Hasanoğlu (46), eşi Birsen (44) babası Mürteza (71) ve annesi Sultan Hasanoğlu'nu (72) çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaralı aile fertlerinden Ali Hasanoğlu, son bir hamleyle baltayı kapıp kurdu öldürdü.

KUDUZ AŞISI YAPILDI

Yaralılar, köye gelen 112 Sağlık ekibi tarafından Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste kurdun yaraladığı yerlere dikiş atılan ve pansuman yapılan Hasanoğlu ailesinin fertlerine kuduz aşısı da yapıldı. Doktorlar yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.



Köylerinde daha önce de böyle bir olayın yaşandığını söyleyen Ali Hasanoğlu "Koyun ve kuzuların sesini duyup gittiğimizde sürüye bir kurdun saldırdığını gördük. Onu kovalamak isterken bu kez bize yöneldi. Önüne geleni ısıran kurdu elime geçirdiğim balta ile birkaç kez vurarak güçlükle öldürdüm. O anlar gözümün önünden hiç gitmiyor. Kurdu öldürmesem hepimizi parçalayacaktı."
 

YORUMLAR 12
  • bircan 7 yıl önce Şikayet Et
    ormancı arkadaşım seni çoban etmeli daga gondermeli sen o zaman anlarsın kurdu gordugun zaman kendin intihar edersin fatiha allah sana akıl versin ne diyeyin
    Cevapla
  • mahmud 7 yıl önce Şikayet Et
    dogayi mahvedin heryere beton dikin sonra kurda saldirin insan degilsiniz siz
    Cevapla
  • Serpil 7 yıl önce Şikayet Et
    Oranın belediye yetkilileri yokmu doğaya yiyecek bıraksınlar hayvanlar da aç kalıp saldırmaz yetkililer insanlara hizmetten sorumlu olduğu gibi hayvanları da düşünme leri gerekiyor onlarda can taşıyor insanlara geçmiş olsun ama hayvanlarında yaşama hakları vardır yetkililer sorumludur Hz Ömer dağlara yiyecekler serpin ki hayvanlar aç kaldı demesinler..
    Cevapla
  • ormancı dayı 7 yıl önce Şikayet Et
    doğal hayatı koruma adına bu insanları hapse atılmalı. yazık değilmi vahşi hayatın düzenini baltayla bozmak. bunlara müebbet verilmeli.
    Cevapla
  • ... 7 yıl önce Şikayet Et
    Ormancı dayı kafa iyi herhalde
    Cevapla
  • Mavi 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim sana saldıran hayvana ne yapabilirsin soruyorum sana oturup pazarlık mı yaparsın bak bana dokunma ben sana bi tavuk vereyim sen git mi diyeceksin yorum yaparken biraz mantıklı olun yahuu ...adamlar ormana gidip baltayla öldürmüşler sanki!!!
    Cevapla
  • Harun 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan normanci seni gozum tutmadi elime gecirirsem seni kurt surusunun arasina atacagim..
    Cevapla
  • frm 7 yıl önce Şikayet Et
    Kemal biliyom sensin.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Ormanci dayı keşke ormanda kalsaydinda bu yorumu yazmasaydin
    Cevapla
  • ..... 7 yıl önce Şikayet Et
    Hade lan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FIFA devrime hazırlanıyor! Süper Lig heyecanı yurt dışına taşınabilir
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor