MEB'den öğretmenlere müjde!

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğretmenlere mazerete bağlı ikinci il içi ve il dışı atamaları ile alan değişikliği konularında yeniden hak tanındı.

MEB'den öğretmenlere müjde!
MEB'den öğretmenlere müjde!
GİRİŞ 30.08.2017 23:53 GÜNCELLEME 31.08.2017 00:52
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın onayıyla, öğretmenlerin mağduriyetlerinin giderilmesi kapsamında, mazerete bağlı ikinci il içi ve il dışı atamaları ile alan değişikliği konularında yeniden hak tanındı.

MEB'in internet sayfasında yayınlanan basın açıklamasında, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın onayıyla, öğretmenlerin mağduriyetlerinin giderilmesi kapsamında, mazeret durumuna bağlı iller arası ataması gerçekleştirilemeyen öğretmenlerin durumunun 5 Eylül tarihi itibarı ile yeniden değerlendirileceği bildirildi.

Öğretmenlerin ikinci il içi ve iller arası yer değiştirme başvurularının, 8-12 Eylül tarihlerinde alınacağı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Alanlar itibarı ile zorunluluk arz eden durumlar dikkate alınarak, öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları ise 18-22 Aralık 2017 tarihlerinde alınacak ve sonuçlar 27 Aralık 2017'de ilan edilecek. Alan değişikliği gerçekleştirilen öğretmenler, 19 Ocak 2018 tarihinden itibaren ilişiklerini keserek, yeni görev yerlerine başlayacaklar."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 81
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Zam artışlarını gölgelemeye yönelik hamle.Yetkililer keşke bu işi tatilde halletselerdi.Atama zamanları belli takvimlere bağlı olmalıdır.Eş durumu tayini yapılsın.Fakat o ilde yer yoksa aylıksız izinle açıkta bekletilmeli.
    Cevapla
  • deli..dolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlerimize lütfen her türlü kolaylığı gösterelim özellikle evli olanlar eşi ülkemizin diğer ucunda kendisi öbür ucunda mutluluk sağlıklı huzurlu ülkemizin ve Milletimizin aydınlık güzel geleceği için bütün evli olup,ta ayrı ayrı olan Öğretmenlerimiz birleştirelim.,şimdi bu analiz yorumumu okuyan bazı büyüklerimiz abilerimiz benim Öğretmen olduğumu düşünebilirler olsun sıkıntı yok ben kesinlikle ama kesinlikle Öğretmen değilim nede ailemizde Öğretmen vardır ben içi dışı 1 olduğu gibi görünen.,göründüğü gibi yirmi7 yaşında deli..dolu biriyim hepsi bu kadar unutmadan hepinize sağlıklı huzurlu Neşeli ve Mutluluk DELİ...DOLU BAYRAMLAR D İ L İ Y O R U U M M M.,
    Cevapla
  • Eci 6 yıl önce Şikayet Et
    Eşim polis vandan kırıkkaleye atandı ben eş durumundan atanamadım 41. Tercihe evet dediğim halde. İkinci bir atamadan da olumlu birşey çıkacağına inanmıyorum ama il emrine verirlerse ancak o zaman kırıkkaleye gelebilirim.olmama ihtimalini hesap edemedik etmiş olsaydık eşim ilişik kesmez bir yıl daha van da kalabilirdik belki.hakkımızda hayırlısı
    Cevapla
  • Ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    Bayram tadında bir haber taşlar yerine otursun. Keşke okullar açılmadan önce yapılmış olsaydı daha iyi olur du. Teşekkürler MEB u.
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu alan değişikliği sadece ikinci diploma ile mi sınırlı yan alana ya da yüksek lisans alanına da geçiş yapılabiliyor mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail terörüne direnen Kassam Tugayları’nın zorlu şartları Ebu Ubeyde’de vücut buluyor
Saplantılı köpek sever kadından kendisinden yardım bekleyen kadına skandal cevap!