TSK'dan PKK'ya ağır darbe!

TSK tarafından Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi.

GİRİŞ 05.10.2017 08:21 GÜNCELLEME 05.10.2017 09:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'ın Metina bölgesindeki ve Erzincan Refahiye kırsalında bölücü terör örgütü hedeflerine yönelik hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.
TSK'dan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak kuzeyinde bulunan bölücü terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edildiği vurgulanarak "04 Ekim 2017 tarihinde Irak kuzeyindeki Metina bölgesinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatı icra edilmiş, bölgede bölücü terör örgütü tarafından kullanıldığı tespit edilen sığınak ve silah/mühimmat depoları imha edilmiştir" denildi.
Harekata katılan uçakların emniyetle üslerine döndükleri kaydedildi.

3 terörist etkisiz hale getirildi

Öte yandan, 04 Ekim 2017 tarihinde Erzincan Refahiye kırsalına hava harekatı icra edildiği kaydedilerek saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen silahlı 3 bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi. 

KAYNAK: AA, İHA
YORUMLAR 5
  • diyarbakır21 6 yıl önce Şikayet Et
    neden bitmiyor bu pkk türkiye şimdiye kadar ne iş yapıyordu neden bu kadar musama gösterildi,neden kimse bunlara içerde dışarda müdahale etmedi, göz göre göre ülke bölünecek dahada haburda 30 gündur tatbikat neyin tatbikatı girin artık pkk ya e büyük destek o bölgeden geliyor fırsatır girmemiz lazım aksini düşünmek bile istemiyorum.
    Cevapla
  • türkmen 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ne kadar depoymuş, silah mevzisiymiş, barınakmış. vura vura bitiremedik. akıl alır gibi değil
    Cevapla
  • cevat 6 yıl önce Şikayet Et
    maşallah sayılası yükselir inş.
    Cevapla
  • alper 6 yıl önce Şikayet Et
    hep aynı haberler.. bukadar mevzi depo yapılırken aklımız nerdeydi .. hergün şehit haberi
    Cevapla
  • hc12 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar bence o kadar basit duşumeyın biz devlet olarak bir terorle mucadele etmiyoruz biz dunyada pkk ya destek veren onlarce devletlerle mucadele ediyoruz yılardır cıdı anlamda ancak bukadar yapılabilir sunuda unutmayınkı 60 yıla yakındır bu falıyete yardımlar yapılıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!