Cezaevine konulan Recep Sert'ten kötü haber

Yaklaşık 4 yıl önce yüz ve çene nakli yapılan ve bu alanda ilklerden olan Recep Sert, beyaz eşya borcunu ödemediği için tutuklandı. Sert, hastaneye kaldırıldı.

Cezaevine konulan Recep Sert'ten kötü haber
Cezaevine konulan Recep Sert'ten kötü haber
GİRİŞ 17.11.2017 09:52 GÜNCELLEME 17.11.2017 09:58
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından 18 Temmuz 2013'te yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert, beyaz eşya borcunu ödemediği için tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçedeki bir alışveriş merkezinden beyaz eşya satın alan Sert, taahhüt ettiği borcunu ödeyemeyince firma ihtar çekti.İhtar süresini uzatmak için İnegöl Adliyesine giden Sert, burada polis ekiplerince "taahhüdü ihlal" suçundan gözaltına alındı.

 

Çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Sert, burada rahatsızlanması üzerine Bursa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sert'in göğüs hastalıkları bölümünde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Recep Sert'e 18 Temmuz 2013'te Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yüz ve çene nakli gerçekleştirilmişti.

Naklin ardından sağlığına kavuşan Sert, 21 Arallık 2014'te nişanlısı Esma Akyurt ile Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen törenle dünya evine girmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 21
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye nin adalet i Recep ile gözümüz e bir daha battı. Dayısı olan dağ aşar, olmayan düz ova da şaşar .
    Cevapla
  • Turuncu 6 yıl önce Şikayet Et
    neredeyse keyfinden ödememiş diyeceksiniz, ruh hastasısınız ya
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir haberde yurt disindan fildişi vs kaçak malzemeyle yakalanan bir adam vardi.ustelik satmak üzereyken yakalanmis.adami serbest biraktilar! Bu ulkede kacakcisi, hırsızı, gaspcisi denetimli serbestlik adi altında hapishanelerde yer yok diye saliveriliyor ama gel gör ki borcu olan adam hapiste!hem de milyonluk borcu olan adam da degil.Bir beyaz eşya borcu ne kadar olabilir,bir sekilde gec de olsa bulup ödeyebilir. Oyle bulunmayacak paralar degil.Onu hapse atınca alacakliya ne faydasi oldu.Hakim uyarıp süre verse adamin hapis korkusuyla borcunu bir sekilde oderdi.simdi ne oldu?hapisten mi odeyecek?Öyle yasa bunu gerektiriyor diye ceza olmaz.Oluyorsa herkese olmali
    Cevapla
  • Racon 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaw bunlar gerçekten evlendiler mi? Rol mü yaptılar ?
    Cevapla
  • Mert Kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır evliler ve tüm zorluklara rağmen birlikteler. Allah bu günleri de atlatmalarını nasip etsin.
    Cevapla
  • irfan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu memlekette çekini ödemeyene ceza yok ne yazarsan yaz şakamı bu .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'yı sel aldı! Cadde ve sokaklar göle döndü
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması