Şehidin haberi Alanya'ya ulaştı

Diyarbakır’da teröristlerce araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan Uzman Çavuş Fatih Uysal şehit oldu. Şehidin Antalya’nın Alanya ilçesinde oturan ailesine şahadet haberi verildi.

GİRİŞ 14.03.2018 01:56 GÜNCELLEME 14.03.2018 09:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi kuzeyinde gerçekleştirilen operasyon sırasında, PKK'lı teröristler tarafından daha önce araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan 5 askerden Uzman Çavuş Fatih Uysal, tedaviye alındığı hastanede kurtarılamadı.

AİLEYE ŞAHADET HABERİ VERİLDİ

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi nüfusuna kayıtlı olan şehit Uzman Çavuş Fatih Uysal’ın Alanya ilçesi merkez Bektaş Mahallesi 106 Sokak’ta oturan babası Mustafa ve annesi Gülsüm Uysal çiftine şahadet haberini Kaymakam Mustafa Harputlu ve beraberindeki heyet verdi.

 

 

 

Şehidin baba evine Türk Bayrağı asılırken, haberi duyan yakınları ve komşuları taziyeye geldi.

Sağlık ekipleri evin önünde hazır bekletilirken, Alanya Belediyesi ekipleri de baba evinin önünde taziye çadırı kurmaya başladı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen Ölmedin Şehidim bilakis yaşıyor ve rızıklanıyorsun.Lakin ne büyük bir makamki kimseye o makam Aşikar değildir.Ancak Şehit olan Şerefliler o makamı görürler.
    Cevapla
  • ŞAMİLHAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir adım geri adım atmak yok. ben ve iki oğlum var şehit adayı.haçlı hilal savaşı kıyamete kadar sürecek biiznillah.Şehitlerin mekanı cennet olur inşallah
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Terör destekçisi terör devletlerini ve onların köpekliğini yapanları kahretsin.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin kardeşim.
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Şehitler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi