PKK'lı teröristlerin kullandığı sığınakta lav silahı ele geçirildi

Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teröristlere ait olduğu tespit edilen mazgallı sığınakta lav silahı, 10 elektrikli fünye, 200 litre mazot, 60'lık akü ve 3 tüp ile termal kıyafet, çok miktarda gıda ve yaşam malzemesi bulundu.

GİRİŞ 10.02.2020 13:11 GÜNCELLEME 10.02.2020 13:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir sığınakta lav silahı ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, "KAPAN-1" operasyonları kapsamında Ömeryan kırsalında, "TETİK-2 Şehit Güvenlik Korucusu Evren Başçı Özel Birlik Operasyonu" düzenlendi. Operasyonda teröristlere ait olduğu tespit edilen mazgallı sığınakta lav silahı, 10 elektrikli fünye, 200 litre mazot, 60'lık akü ve 3 tüp ile termal kıyafet, çok miktarda gıda ve yaşam malzemesi bulundu. Delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alındı, diğer malzemeler ve sığınak imha edildi.

 

 

YORUMLAR 2
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    O lav silahı değil, boru boru. İsterseniz uzmanına sorun...
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Lav silahı mı? Hani o İlker Başbuğ'un dediği boru yani. Bizim İlker boru dediğine göre korkulacak bir şey yok. İlker Abi sen mi bu boruları verdin bu iyi çocuklara...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz