Hava kirliliği azaldı, İstanbul'dan Uludağ göründü!

Koronavirüs salgını nedeniyle insanlar evlerine kapanınca hava kirliliği azaldı ve İstanbul'dan Uludağ göründü. Bursa'da bulunan Uludağ'ın net bir şekilde görüldüğü kareler büyük ilgi gördü.

Hava kirliliği azaldı, İstanbul'dan Uludağ göründü!
Hava kirliliği azaldı, İstanbul'dan Uludağ göründü!
GİRİŞ 18.04.2020 13:16 GÜNCELLEME 18.04.2020 13:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgını kapsamında vatandaşlara yapılan 'Evde Kal' çağrıları ve hafta sonları ilan edilen sokağa çıkma yasakları, hava kirliliğinin azalmasına neden oldu. Özellikle nüfusun en kalabalık olduğu şehir İstanbul'dan, Uludağ'ın görünmesi hava kirliliğinin azaldığının en büyük kanıtı olarak nitelendirildi.

İçişleri Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan 48 saatlik sokağa çıkma yasağı gece saat 00.00 itibariyle başladı. Yasağın uygulanmasıyla birlikte hava ve deniz trafiği büyük ölçüde azaldı, kentin hava kirliliği de azaldı. Hava kirliliğinin azalmasıyla birlikte, Bursa'da bulunan Uludağ'ın net bir şekilde görüldüğü kareler büyük ilgi gördü.

YORUMLAR 3
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletler insanları dolaşmasını önleyecek tedbirler almalı ve politikalar geliştirmeli. Çalışmak için kilometrelerce yol gidiyoruz , okumak için keza öyle. Bunları düzeltmek için kafa patlatmalıyız. Belki o zaman dünyayı daha az kirletiriz.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar kirliymişiz. İstanbul'dan Uludağ gözüküyorsa o zaman dünya yuvarlak değil. Dünya düz deyip ispatlamak için rokette patlayan dangalak doğru söylemiş:)))
    Cevapla
  • Cihan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır uludağ istanbul.dan nasıl gözükür diye tartışmalar oldu işte en bu çekilen resim büyük kanıtı hava nem sis kirlilik olmadığı sürece gözüküyör istanbulun özellikle yüksek yerlerinde uludağ bakacak tepesinde istanbul 3.köprü bile gözüküyor..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti