Metroya maskesiz binmek isteyen kadın ortalığı birbirine kattı

Metro İstasyonu'nda metroya maskesiz binmek isteyen kadın, turnikeden geçişine izin vermeyen güvenlik görevlisiyle tartıştı. Maskesiz kadın ve yanındaki kişi daha sonra istasyondan uzaklaştı.

GİRİŞ 25.06.2020 09:41 GÜNCELLEME 25.06.2020 11:05
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Koronavirüs tedbirleri kapsamında açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi. Yasağa rağmen dün Haliç Metro İstasyonu'na gelen bir kadın, metroya maskesiz binmek istedi. Duraktaki güvenlik görevlisi maskesiz kadının turnikelerden geçişine izin vermedi.

 

 

Bunun üzerine kadınla güvenlik görevlisi arasında tartışma çıktı. Metroya maskesiz binmek isteyen kadın, güvenlik görevlisinin üzerine yürüyerek maske takmadan da metroya binebileceğini söyledi.

Metroya maskesiz bir şekilde binmekte diretince güvenlik görevlisi, olayı polise bildirdi. Sinirlerine hakim olamayan kadın "Polis kim" diyerek bağırdı. Maskesiz yolcu ve yanındaki kişi daha sonra metro istasyonundan uzaklaştı.

 

 

YORUMLAR 35
  • isimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    bunları daha çok gorecez gibime geliyor polisi ,güvenliği kiskirtip ufacık bir kıvılcım bekliyorlar yollara yurumek icin Rabbim bizi sizin şerrinizden korusun amin
    Cevapla
  • koca TÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    insanlığın yüz karası helede bir kadın olarak . Güvenlik görevlisi arkadaşa ve polismize pervasızca hakaretten dolayı ceza almasını bekliyorum hadsize haddi bildirilmeli.
    Cevapla
  • karakartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberde kadın diyor ama ben kadın hatta güvenlikci haricinde insan bile göremedim. öyle kadın mı olur.
    Cevapla
  • T.T 3 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan usülü yere yatır kelepceyi vur böylesine...
    Cevapla
  • mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Parasini vermiyipler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor