2’si çocuk 3 kişi boğularak can verdi

Hatay’da 2’si çocuk 3 kişi, serinlemek için girdikleri derede boğularak can verdi.

2’si çocuk 3 kişi boğularak can verdi
2’si çocuk 3 kişi boğularak can verdi
GİRİŞ 28.06.2020 18:59 GÜNCELLEME 28.06.2020 19:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hassa ilçesi Aktepe Mahallesi'nde bulunan Karapınar Çayı'na bağlı kıvrım deresine serinlemek için giren Abdullah Hammadi (9) ve Mahmut Hammadi (10) adlı kardeşler boğularak yaşamlarını yitirdi.



İki kardeşin derede çırpındığını gören ve onları kurtarmak için suya giren Ekrem Hammadi (42) de akıntıya kapıldı. Çevrede bulunan vatandaşlar 3 kişinin suda çırpındıklarını görünce itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, ilk olarak Ekrem Hammadi‘nin ve Abdullah Hammadi’nin cesetlerine ulaşarak çıkarttı. Mahmut Hammadi’nin cansız bedeninin de su üstüne çıkması kameralara yansıdı. Boğularak yaşamlarını yitiren 3 kişinin aileleri sinir krizi geçirdi.

 

 

YORUMLAR 4
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha öncede dedim. Göletlerin bir kenarına belediyeler güvenli açık havuz yapmalı. Bir yönetmelik yeter. Rastgele yüzme olmaz en azından. Ne acı. Allah cc ailelerine sabır versin inşaAllah. Inna lillah ve inna ileyhi raciun. Çocuklar her halükarda cennetlik.
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    yazın bu tür yerlerde boğulma olayları çok oluyor,bunu önlemek için belediyeler çocuklar için seyyar şişme havuzlar yapmalı,o kadar masrafda tutmaz,yada birkaç kalıcı beton havuzda olabilir. havuz olunca çocuk akarsuya girmez herhal.
    Cevapla
  • Yücel güvenkaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin
    Cevapla
  • Müslüman türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım suriyeli kardeşlerimiz. Demekki kul kaderinden kaçamıyor.Allah sabır versin ailesine
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi