Akıllara durgunluk veren olay! Bina anında boşaltıldı...

Bolu Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne gelen bir kişi işini halledemeyince "Eşim koronavirüslü size de koronavirüs hediye getirdim" diye bağırdı. Bu kişi gözaltına alınırken bina yaklaşık 3 saat boyunca vatandaş girişine kapatıldı.

Akıllara durgunluk veren olay! Bina anında boşaltıldı...
Akıllara durgunluk veren olay! Bina anında boşaltıldı...
GİRİŞ 13.07.2020 19:57 GÜNCELLEME 13.07.2020 19:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, 15.00 sıralarında, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi bazı işleri için Nüfus Müdürlüğü'ne geldi. İşini halledemeyen ve istediği belgeyi alamayan kişi bir anda "Eşim koronavirüslü size de koronavirüs hediye getirdim" diye bağırmaya başladı. 

Bu kişiyi duyan müdürlüktekiler ve çalışanlar paniğe kapıldı. İsmi açıklanmayan kişi ihbar üzerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınırken, koronavirüs testi yapılmak üzere Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Paniğe yol açan kişinin eşinin koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenildi.

Ayrıca bina da kısa sürede boşaltıldı. Binanın bütün camları açılarak içeride yaklaşık 3 saat boyunca dezenfekte çalışması yapıldı. Nüfus Müdürlüğü personeli de çalışmaların bitmesini dışarıda bekledi. Çalışmalar bitince personel yeniden binaya girip işine devam etti. 

YORUMLAR 2
  • ertan 3 yıl önce Şikayet Et
    Cezası ağır.Az biraz çeker
    Cevapla
  • Ottomans 3 yıl önce Şikayet Et
    Al bi manyak daha
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!