Diyarbakır'da operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı

Diyarbakır'da, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Kent genelinde eş zamanlı operasyon başlatan polis, aralarında HDP'li yönetici ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 23 kişiyi gözaltına aldı, 10 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Diyarbakır'da operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı
Diyarbakır'da operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı
GİRİŞ 14.07.2020 18:11 GÜNCELLEME 14.07.2020 18:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Kent genelinde eş zamanlı operasyon başlatan polis, aralarında HDP'li yönetici ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 23 kişiyi gözaltına aldı, 10 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

 

 

YORUMLAR 2
  • DİYAR-I BEKİR 3 yıl önce Şikayet Et
    İHANET, insan OĞLUNUN VAR OLUŞUNDAN BERİ VARDIR. BİZE DÜŞEN şerefli bir KUL,ŞEREFLİ BİR VATANDAŞ,şerefli BİR EVLAT,şerefli bir DEVLET MEMURU, OLMAKTIR. RABBİM HUZURUNA ÇIKARKEN,HESABIMIZ İNŞAALLAH HAFİF OLUR.namusuzlardan,haçlı işçilerinden ŞEYTANIN EŞEKLERİNDEN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÇEKTİM.,çektik. RABBİM DEVLETİMİZİN BEKASINI DAİM EYLESİN. soysuzların SOYU KURUSUN. VATANINI SEVENLERİN SOYU SOYLANSIN BOYLARI BOYLANSIN. TURAN OLSUN.REHBERİMİZ KUR'AN- HEDEFİMİZ TURAN OLSUN.
    Cevapla
  • HASAN-HÜSEYİN 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla birileri bunları tekrar şarj etmişler. Son zamanlarda bunu sezmek zor değil. Bravo devletimize, istihbaratımıza ve güvenlik güçlerimize. Allah onlara güç kuvvet versin. Yanındayız devletim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki