'Haçlı ordusunu topladılar! Macron piyonluk görevini yerine getiriyor'

Asya polis Teşkilatı( ASİAPOL) kurucusu ve Milli Güvenlik Uzmanı Talat Çetin, son dönemin en dikkat çekici konularından biri olan AB'nin Türkiye'ye karşı düşmanca tutumu ve bunu üzerine vazife edinen Macron'un açıklamalarını Haber7.com'a değerlendirdi.

'Haçlı ordusunu topladılar! Macron piyonluk görevini yerine getiriyor'
'Haçlı ordusunu topladılar! Macron piyonluk görevini yerine getiriyor'
GİRİŞ 17.09.2020 15:33 GÜNCELLEME 17.09.2020 15:36

Haber7/Özel  Çetin, Macron'un Avrupa'da söz sahibi ve lider gibi görünmek istediğini ancak bu durumun kendi iradesi yerine yönlendirmelerle bu noktaya geldiğini belirtti.

SÜREKLİ ROL ÇALDI

2019'un Kasım aylarına kadar Macron normal seviyede Merkel'i kendine rakip alıp, AB'nin başkanlığına oynadığını söyleyen Çetin, "Trump'a karşı Avrupa'nın sahibi gibi gözükmek isteyen faaliyetler içerisindeydi. Macron sürekli birilerinin rolünü çalmaya çalıştı. Önceki rakibi Almanya ve Merkel'di, onlardan bir şey çıkmayacağını anlayınca NATO'ya dadandı. NATO'nun ABD'nin kontrolünde olması rahatsızlığıyla ki ABD liderliğini Avrupa'ya kabul ettirebilseydi NATO'nun en önemli savunucusu olacaktı. Bu başarılı olmayınca NATO'nun beyin ölümünün gerçekleştiği söylendi." dedi.

HAÇLI ORDUSUNUN LİDERLİĞİNE SOYUNDU

Sarı yelekli protestocularını ciddiye almaması ve koronavirüsle onların da durmasının ardından Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin ilerlemesine karşı Haçlı ordusunun liderliğini alıp bu role soyunup Türkiye'ye karşı durmaya başladığını belirten Çetin, sözlerine şu cümlelerle devam etti: Önce Libya'da Hafter'le işbirliği yaparak silah yardımında bulundu. Diğer tarafta Rusya'nın olduğunu görünce Putin'i arayıp Rusya ve Fransa arasında işbirliği istedi. Türkiye'nin bir şekilde durdurulmak gerektiğini üstü kapalı şekilde söylese de Putin'den istediği cevabı alamadı. Lübnan'da yaşanan patlamanın ardından Beyrut'ta rol çalma adına ziyarette bulundu. 

CUMHURBAŞKANINA DÜŞMANLIK ETMEK TÜRK MİLLETİNE DÜŞMANLIK ETMEKTİR

"Koronavirüs faciasında perişan olan kendi ülkesini acizliğini avrupanın acizliğini, Türkiye'nin yardımlarını da utanmadan kabul ederek, Türk düşmanlığına devam etti" diyen Çetin, Macron'un meseleyi artık Erdoğan düşmanlığına bağladığını. Türk milletiyle bir derdinin olmadığını söyleyerek kaçak bir açıklamada bulunduğunu söyledi. Çetin, "Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı'na düşmanlık beslemek Türk milletine düşmanlık etmektir." ifadesini kullandı.

BATININ İKİYÜZLÜ OLDUĞUNUN RESMİ

Macron'un piyon olduğunun altını çizen Çetin, "Küresel çetenin önemli figürlerinden Rotshield ailesi Macron'un iplerini ellerinde tutarak oynatmaktadırlar. Macron şuanda patronlarının verdiği görevi bankada çalışır gibi yerine getirmektedir. Bir yandan da bütün bunlara katılanlara ne demeli. İşte orası şaibeli. Akdeniz'de birçok ülkeyi toplayıp daha henüz yardım kolileri tükenmemişken Türkiye'ye karşı Yunanistan'ı desteklemeleri batının ne kadar ikiyüzlü olduklarının resmidir. " dedi. 

AB VE ABD KÜRESEL GÜÇLERİN KÖLESİDİR

Çetin, "Bu ülkelerin Türkiye'ye karşı birleşmelerinden Türkiye'nin dış politikada ne kadar doğru yolda olduğunun göstergesidir. Macron'a karşı olan Fransız politikacı Lepe'nin bile Erdoğan'a karşı Macron'u desteklemesi bunun ortak bir kumanda ile hareket ettirildiğinin delilidir. Dolayısıyla Avrupa'da hiç bir ülke kendisine yardım edenlere karşı 'Bu en dar günlerimde bana yardım etti kötülük yapamam' deme şansını kaybetti. Küreselciler hangi yöne çekerlerse iplerini o yöne gitmek zorunda olan kölelerdir. Türkiye'de bir çok kişinin tapındığı AB ve ABD küresel güçlerin kölesidir. Dünyada sesini duyurmak isteyen Erdoğan düşmanlığı yapmaya kalkıyor. Türkiye'nin içerisinde bulunan CHP'nin de durumu budur. Son durumda Macron'a karşı tutumu da dikkat çekicidir. Türk devlet başkanına karşı yapılan hakarete karşı tepki gösterdi. Duran saat gibi günde iki kere doğruyu göstermiş oldu. Dünyada sesini duyurmak isteyen Erdoğan'dan bahsetmeli. Çünkü dünyanın parlayan yıldızı Türkiye ve Erdoğan'dır. " açıklamalarında bulundu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti