Son dakika... Türkiye, Yunanistan ve 4 ülkeden ortak tatbikat

Milli Savunma Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada, 'Türkiye, Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk ve Kuzey Makedonya’dan Özel Kuvvet unsurlarının katılımıyla 25 Eylül 2020 tarihine kadar sürecek olan Balkan Ülkeleri Özel Kuvvetler Tatbikatı, Romanya’da gerçekleştiriliyor' denildi.

Son dakika... Türkiye, Yunanistan ve 4 ülkeden ortak tatbikat
Son dakika... Türkiye, Yunanistan ve 4 ülkeden ortak tatbikat
GİRİŞ 17.09.2020 17:46 GÜNCELLEME 17.09.2020 18:36
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 

 

1. Balkan Ülkeleri Özel Kuvvetler Tatbikatı Türkiye, Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk ve Kuzey Makedonya’dan Özel Kuvvet unsurlarının katılımıyla 14-25 Eylül 2020 tarihleri arasında Romanya’da icra edilmektedir.

2. Tatbikatın maksadı; Balkan ülkelerinin Özel Kuvvetleri arasında dostluk, iş birliği ve koordinasyonu geliştirmek, karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmak, birlikte harekât icra edebilme kabiliyetlerini geliştirmektir.

 

 

3. Romanya Özel Kuvvetler Komutanlığı ev sahipliğinde icra edilmekte olan tatbikata Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığından; 1 özel kuvvet timi, 1 karargâh personeli olmak üzere toplam 12 personel ile katılım sağlanmaktadır.

YORUMLAR 79
  • HAŞAN basan 3 yıl önce Şikayet Et
    yunan a ne tatbikatı yagmurlu havada su vermiycen
    Cevapla
  • Elif 3 yıl önce Şikayet Et
    Sabah sabah şaşırmak elde değil
    Cevapla
  • Misafir8 3 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz uşağı rumlar savaş hukukunu bilmezler. Henüz uşaklıktan çıkamadılar. Biraz insanlık ve savaş hukuku öğrensinler. Sonuçta selanik bizim eski toprağımız. Geri alacağız. O gün erkeke gibi mertçe savaşsınlar. Öğretelimki ingiliz ya da fransız yalaksı, barbar, vahşi haçlı olmasın. Düşmanında olsa değerlerimizi bilmeli yeni nesil haçlılara Türk değerlerini hatırlatmalıyız.
    Cevapla
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Kafayı sıyırdık resmen.
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Nato sadece bi kaç devletin dısında hiç bir üyesini koruyamaz korumak için de bi girişimde bulunmaz ırak suriye meselesinde bunu gördük bu tatbikatlar bence sadece Natoya gücümüzü gösterme amaclı olabilir biz en kısa zamanda caydırıcı silah olan nükleer silahları envanterimize koymalıyız ki zamanı gelince hepsi birdi olup haçlı girişiminde bulunmasın bu en önemli şey Türkiyenin elde etmesi gereken
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü