İşte İzmir depreminin sesi! Tüyleri diken diken etti...

İzmir'de dün meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin yer altındaki sesi Kocaeli Üniversitesi Araştırma Görevlisi Hamdullah Livaoğlu tarafından paylaşıldı.

GİRİŞ 31.10.2020 15:58 GÜNCELLEME 11.11.2020 11:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 14.51'de Ege Denizi'nde, İzmir'in Seferihisar ilçesinin 17 kilometre açığında 6,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

 

 

Depremin 16,54 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Kocaeli Üniversitesi Araştırma Görevlisi Hamdullah Livaoğlu tarafından Kuşadası istasyonunda deprem anında kaydedilen ürkütücü sinyal sesini işitilebilir hale dönüştürdü. 

YORUMLAR 15
  • Galip Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    HARİKA BİR SES
    Cevapla
  • JeoM Behzat Gönül 3 yıl önce Şikayet Et
    17/Ağustos/1999 mg:7.4 'lük Kocaeli depreminde uyanık ve tv haberleri izlerken deprem başladı, fay 'a 7km uzaktım, tünel kalıp olan binanın demirlerinden gelen sesler ve güçlü bir patlama sesi sonrası devam eden güçlü bir deprem sesleri halen kulaklarımda yankılanıyor. Bu haberdeki sıradan bir rüzgar sesi gibi kaldı. Bu depremler, biz insanlara Allah 'ın gücünü hatırlatır. Jeoloji Mühendisi olarak depremlerin önceden tespitini yapabilmek yeterli olmuyor bu yıkıcı depremlerde. (Jeoloji Müh. Behzat Gönül / Kocaeli).
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHu ekber
    Cevapla
  • Gubar-i Gam 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha fazla bilimle yapılar inşa edilmeli dönüşüm hizlanmali japonya 9 şiddetiyle sarsılıyor yaralanan dahi olmuyor
    Cevapla
  • bende yalan yok 3 yıl önce Şikayet Et
    6.6 değil 6.9
    Cevapla
  • Hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    nolacak 6.9 değil 9.9 dokuz diyelim mutlu olacak mısınız? bu nasıl bir mantık anlamak gerçekten çok zor. ölen insanlar geri mi gelecek bunca acı varken tartıştığınız meseleye bakın. yazık acıyorum ben bu zihniyete
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma