Bakan duyurdu! Yurt içindeki terörist sayısı...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanlığı Pilot ve Teknisyen Temel Kursları Mezuniyet Töreni'nde konuşuyor. İçişleri Bakanı Soylu, yurt içindeki terörist sayısının 340'ın altına düştüğünü bildirdi. Bakan Soylu ayrıca, ''Önümüzdeki yıl terörle mücadelede ulaşacağımızı nokta son darbeyi vurmak olmalıdır.'' dedi.

Bakan duyurdu! Yurt içindeki terörist sayısı...
Bakan duyurdu! Yurt içindeki terörist sayısı...
GİRİŞ 19.11.2020 16:02 GÜNCELLEME 19.11.2020 17:35
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

 

 

Son 4 yılda Emniyet ve Jandarmamızın ikna yöntemiyle ulaştığı sayı 824 kişidir. Kendiliğinden teslim olanlar ile birlikte bu sayı bin 842 kişi olmuştur. 

Yurt içi terörist sayısı 340 seviyesinin altına düşmüştür. Bu kış sahadan hiç çıkmayacağız. Yurt içinde PKK'nın defteri, önümüzdeki yıl bu tarihlere ulaştığımızda kapatılacaktır.

Önümüzdeki yıl terörle mücadelede ulaşacağımızı nokta son darbeyi vurmak olmalıdır. Bu hainlerin ipini inşallah 2012 yılı içinde çekmiş olacağız. Örgütün kış üslenmesini önlemek önümüzdeki günlerin ilk hedefidir.

Allah nasip ederse 2022 yılında şu tarihlere geldiğimizde terör örgütünün Türkiye'de kalan fertlerini teslim olduğunu teslim olmayanların ya kaçtığını ya da etkisiz hale geldiğini göreceğiz.

YORUMLAR 16
  • ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    40 senedir bitmedi bu 340 terörist...
    Cevapla
  • Atakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Guzel gelişmeler ama ithal teröristler var irak suriye ve iranlı teröristler bölücü terör örgütünün militan kadrosunu oluşturuyor
    Cevapla
  • Bit 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha sonra komunistleri anarşicileri bitirin
    Cevapla
  • Kamil Bilir 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah ayağına taş değdirmesin güzel insan.
    Cevapla
  • Asabiabi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayısını net olarak biliyorsanız Yerini de biliyorsunuz demektir, o halde niçin neyi bekliyorsunuz O rakamı sıfır (0)yapmak için!?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır