Kayıp çocuklarını bulana 100 bin lira veya daire verecek

Aydın'ın Efeler ilçesindeki evlerinden işe gitmek için çıkan kardeşler Kenan Demirhoş (40) ve Sinan Demirhoş'tan (32), 11 yıldır haber alınamıyor. Oğullarını aramaktan vazgeçmeyen baba Mustafa Demirhoş (65), 2 evladını bulana ya da yerlerini bildirene 100 bin lira veya kendisine ait daireyi ödül olarak vereceğini söyledi.

Kayıp çocuklarını bulana 100 bin lira veya daire verecek
Kayıp çocuklarını bulana 100 bin lira veya daire verecek
GİRİŞ 20.12.2020 10:02 GÜNCELLEME 20.12.2020 12:31
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Efeler Orta Mahalle'de yaşayan Mustafa-Ümmü Demirhoş çiftinin, süt ürünleri toptancılığı yapan 4 çocuğundan en büyüğü olan Kenan Demirhoş ile en küçüğü olan Sinan Demirhoş, 25 Aralık 2009 sabahı, işe gitmek için evden çıktı. Ancak kardeşler, geri dönmedi. Demirhoş çifti, her yerde aradıkları oğullarını bulamayınca kayıp başvurusunda bulundu. Demirhoş kardeşleri arama çalışmaları başlatılırken, kaybolmalarından 4 ay sonra aileyi arayan bir kişi, oğullarının yerini bildiğini söyleyerek, 40 bin lira istedi.

 

 

TEHDİT VE DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN 9 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Başta parayı vermeyi kabul eden aile, şüphelenince polise ihbarda bulundu. Polisin takibi sonucu yakalanan şüpheli, Demirhoş ailesinin akrabası çıktı. Baba Demirhoş şikayetçi olmadı ancak kamu davası açıldı. Yakalanan şüpheli S.C. yargılandığı davada 9 yıl ceza aldı. 5 yıl cezaevinde yatan S.C., ifadelerinde yalan söylediğini, Kenan-Sinan Demirhoş kardeşlerinin yerini bilmediğini bildirdi. S.C., tahliye olduktan sonra ortadan kayboldu.  

 

 

Demirhoş ailesinin, kaybolan çocuklarını bulma umudu aradan geçen yıllara rağmen bitmedi. Baba Mustafa Demirhoş, 11 yıl boyunca il il, ilçe ilçe dolaşarak iki oğlunu aradı. Ancak hiçbir ize rastlayamadı. Oğullarının ölü ya da dirisine kavuşmak istediğini söyleyen Mustafa Demirhoş, evlatlarını bulana 100 bin lira veya kendisine ait daireyi ödül olarak vereceğini bildirdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • Lına 3 yıl önce Şikayet Et
    Müge anlı ya gitmeliler hemen bulur
    Cevapla
  • Abbas AY 3 yıl önce Şikayet Et
    Amca ellerinden öperim allah kavuştursun inşallah bir an önce bulunur Esra erola çıkarsan belki bir umut
    Cevapla
  • Nurgül 3 yıl önce Şikayet Et
    Esra erol hemen bulur oraya çıkmalılar
    Cevapla
  • kargo 3 yıl önce Şikayet Et
    her sokakta,her köy girişinde,her dükkanda kamera olmalı.ancak bu şekilde delil bulunuyor.yoksa kimse dikkat etmez gelene geçene.
    Cevapla
  • sait dbakır 3 yıl önce Şikayet Et
    allah yardım etsin zor bi şey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!