Tutuklanmak için polis otolarına saldırdı...

İzmir'in Konak ilçesinde, park halindeki 2 polis otosunun camlarını kıran şüpheli yakalandı. Çok sayıda suçtan kaydı bulunan şüpheli, ifadesinde tutuklanmak için polis otolarına zarar verdiğini söyledi.

Tutuklanmak için polis otolarına saldırdı...
Tutuklanmak için polis otolarına saldırdı...
GİRİŞ 14.01.2021 09:51 GÜNCELLEME 14.01.2021 09:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Konak ilçesine bağlı Akıncı Mahallesi'nde gece yarısı yaşanan olayda, Muhammed Sabri S.(20) park halindeki 2 polis aracının camlarını kırdı. Saldırının ardından kaçmak isteyen şüpheli, kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin 'kasten öldürmeye teşebbüs', 'kasten yaralama', 'mala zarar verme', 'yangın', 'tehdit', 'hakaret 've 'açıktan hırsızlık' gibi suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi.

 

 

Emniyetteki ifadesinde, polis otolarına tutuklanmak için zarar verdiğini söylediği öğrenilen şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından 'Devlet Malına Zarar Verme' suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

YORUMLAR 12
  • Demir Ersoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis otosunun camını kırmakla seni tutuklamazlar bir hakimin savcının otosuna zarar ver bak bakalım Cumhuriyeti yıkmaktan yargılanırsın
    Cevapla
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    Nicedir bu topraklarda adalet ağlıyor.
    Cevapla
  • Envers 3 yıl önce Şikayet Et
    Yemediği halt kalmamış halen salıyorlar illaki birinin yuvasını yıkacak. Madem salıyorsunuz toplumun içine değil işidle, pyd, ypg ve pkk ile savaşmaya gönderin hiç olmassa hem bi işi olur hemde memlekete hayırlı bi iş yapar.
    Cevapla
  • Halkdan biri 3 yıl önce Şikayet Et
    valla bunla yan yana çarpışacağıma kafasına sıkarım daha iyi buna güvenip arkanı dönsen arkadan hançerler bu adamı,her türlü şer beklenir Allahdan korkmayan kuldan utanmayandan.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah adalet, vah adalet. Benim güzel ülkemde adaleti ne hale getirdiniz. Bu kadar suç işlemiş bir soysuz hala dışarıda serbest dolaşabiliyorsa masum vatandaş kendini nasıl koruyacak? Bu kanunları yapan, af çıkaran siyasiler ve her verdikleri kararda suçlular lehine denetimli serbestlik, iyi hal, elektronik kelepçe vs. kararlarla bütün suçluları sokağa salan adaletçiler!!! Allah'a nasıl hesap vereceksiniz? Ahiret, Cennet, cehennem var. Allah'ın Adaleti gerçekleşecek bir gün.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    devlet baba bakar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti