Komşular arasında 'bebek sesi' kavgası: 4 yaralı

Samsun'da 'bebek sesi' yüzünden komşular arasında çıkan yumruklu ve bıçaklı kavgada aralarında apartman görevlisinin de bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Komşular arasında 'bebek sesi' kavgası: 4 yaralı
Komşular arasında 'bebek sesi' kavgası: 4 yaralı
GİRİŞ 24.01.2021 19:00 GÜNCELLEME 24.01.2021 19:02
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Samsun'un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde saat 12.00 sularında iddiaya göre G A. (38) ve ağabeyi Ö A. (44), bebek sesi yüzünden komşusu Ersin K.’ın kapısına gelip tartıştı.

Kavgaya dönüşen olayda iddiaya göre 2 kardeş, Ersin K. ve araya girmeye çalışan yakınları ile apartman görevlisi Mehmet A.'ya yumrukla saldırdı. Ersin K., aldığı yumruk darbesiyle yaralanırken yakınları Sündüz ve İrfan K. ile kavgayı ayırmak isteyen apartman görevlisi Mehmet A. ise bıçakla yaralandı.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 2 kardeş, polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

YORUMLAR 48
  • hudavendigar 3 yıl önce Şikayet Et
    illaki edep illaki edep. insan dünyaya ne için geldiğini bilmez ise hayvandan farklı kalmıyor maalesef. bu örneklerde olduğu gibi daha nice örnekler mevcut. haklı haksız herkes kendisini sorgulasa hiç bunlar yaşanmaz. edep ya Hu. amin
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Binalar Yapılırken ses yalıtımlarına çok dikkat edilmeli bununla ilgili de İnşaatlarda denetim kemanizması kurulmalıdır ve gerekli önlemler alınmalıdır işin aslını tam olarak bilemiyoruz ama bebek sesinden dolayı kavga olmaması lazım ya o bebek hasta ise sancısı varsa yardımcı olacağınıza kavga etmek ne demek hiç yakışmamış işin doğrusuna artık yargı karar verir
    Cevapla
  • Kızılelma 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu nasıl iştir.Bebek ağlıyor ve bebeğin babasına saldırıyorlar.Ruh hastası bunlar.Bu hadsizlik cezasız kalamaz.
    Cevapla
  • emrat 3 yıl önce Şikayet Et
    ayrıntıyı bilemiyoruz umarım bebek ağlaması sizin bizim tahmin ettiğimiz gibi bir aglamadir inşallah zarar gören bir bebek ağlaması değildir belki de böyle jir durum vardı rabbim tez zamanda mudahale ettirdi o komşulara rabbim islah etsin
    Cevapla
  • müsafir 3 yıl önce Şikayet Et
    bizim de 18 aylık bebek var ara katta oturuyoruz. ne kadar gürültü yaptırmasak ta elindekileri sağa sola atıyor. bazen ağlıyor. .komşulara da söyledik. idare ediyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!