Bağcılar’da içinde bebek bulunan araba yola düştü, o anlar kameraya yansıdı

Bağcılar’da annesinin marketin önünde bıraktığı bebek, içinde bulunduğu arabasıyla birlikte yola düştü. Park için kaldırıma yanaşan sürücünün bebeği görüp son anda durduğu olay, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 18.03.2021 22:13 GÜNCELLEME 18.03.2021 22:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, Kirazlı’da öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 yaşındaki bebeğin annesi olduğu öğrenilen kadın, bebek arabasını girdiği marketin önünde bıraktı.

SÜRÜCÜ BEBEĞİ SON ANDA FARK ETTİ

Kaldırımda duran bebek arabası, içinde bulunan poşetlerin ağırlığını kaldıramayarak geri geri gitti ve kaldırımdan yola devrildi. O esnada park etmek üzere kaldırıma yaklaşan aracın sürücüsü, bebeğin içinde bulunduğu bebek arabasının yolda düştüğünü görerek son anda durdu.

OLAYIN ARDINDAN HERKES BEBEĞİN YANINA KOŞTU

Bebeğin düştüğünü gören, annesi, aracın sürücüsü ve çevre dükkanlardaki esnaflar esnaf bebeğin yanına koştu. Bebeğin yara almadığı olay, çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

OLAY KAMERALARA YANSIDI

Görüntülerde, bebek arabasının geri geri gidip yola düştüğü, aracın son anda durduğu ve insanların bebeğin yanına koştuğu görülüyor.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • UĞUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Bide sürücüye kızıyolar bu millet gerçekten saf ya
    Cevapla
  • İstanbul-18 3 yıl önce Şikayet Et
    Şoför arkadaşı tekbir ediyorum, harika bir refleks gösterdi. Anneye gelince önce kocaman bir yuh, daha sonra da bu olaydan ders çıkartarak bundan sonra daha dikkatli olmasını tavsiye ediyorum.
    Cevapla
  • kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    farzetki öyle bir olay olmadı dünya çirkefle dolu bir anlık birşey bebeği biri kapar bindirir arabaya kaçar gider al kucağına gir içeri
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    annelik ehliyeti verilmeli böylelerine çocuk emanet edilmez. ben çocugu sokakta yürütemiyorum korkudan bu ne rahatlık
    Cevapla
  • Sinan Şirin 3 yıl önce Şikayet Et
    Anne baba olmak kolay değil Allah evlatla birlikte bilincide nasip etsin sözde gelişen dünya da yazık oldu bizim bütün değerlerimize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti