ÖNDER'de yeni dönem hazırlığı başladı

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Abdullah Ceylan’ın genel başkan olmasını kararlaştırdı.

ÖNDER'de yeni dönem hazırlığı başladı
ÖNDER'de yeni dönem hazırlığı başladı
GİRİŞ 04.04.2021 14:35 GÜNCELLEME 04.04.2021 14:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, nisan ayında yapacağı 58. Genel Kurul öncesinde genel başkan adayını belirledi. Başkanlar Kurulu öncülüğünde yapılan istişarelerde Abdullah Ceylan’ın genel başkan olması kararlaştırıldı.

1958 yılında kurulan, eğitim ve imam hatipler üzerine çalışmalarda bulunan ÖNDER, nisan ayında genel kurula gidiyor. 58. Genel Kurul’da mevcut genel başkan Kamber Çal, yerini yeni bir isme bırakacak. Çal, 13 Nisan 2019’da yapılan genel kurulda bu göreve gelmişti.

ÖNDER’E EMEK VEREN HERKES İSTİŞAREYE KATILDI 

Genel Kurul öncesinde çalışmalarına başlayan ÖNDER yönetimi, genel başkan seçimini çeşitli kademelerde istişare etti. Şubat ayı boyunca salgın önlemlerine uygun olarak gerçekleştirilen toplantılarda eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, il başkanları ve İstanbul dernek başkanlarının görüşlerine müracaat edildi. Ayrıca yönetim kurulu üyelerinden üç genel başkan adayı önermeleri istendi. Yapılan istişareler sonucu önerilen isimler arasından ÖNDER Genel Sekreteri Abdullah Ceylan’ın ismi ön plana çıktı. ÖNDER, nisan ayında yapılacak genel kurula tek adayla gidecek.

ABDULLAH CEYLAN KİMDİR? 

1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ortaokul ve lise, İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Ekonomi bölümlerinde lisans, İstanbul Ticaret Üniversitesi Stratejik Marka İletişimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Ticari hayatına üniversite yıllarında kurduğu bir şirketle başladı. Süreç içerisinde çeşitli sektörlerde çalışmalar yaptı. Halen sağlık sektöründe faaliyetlerine devam etmektedir.

Ortaokul yıllarından itibaren Milli Gençlik Vakfı ile başlayan sivil toplum çalışmalarını çeşitli kurumlarda farklı görevlerde gönüllü olarak sürdürdü ve birçok başarılı proje ve çalışmaya öncülük etti.

2015 yılında ÖNDER’de Gençlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. ÖNDER’in gençlik yapılanması olan GENÇ ÖNDER’i kurdu ve iki dönem bu görevini sürdürdü. Özellikle sivil toplumda sürdürülebilirlik, şeffaflık ve iletişim üzerine çalışmalarını devam ettirmekte olan Ceylan’ın yayına hazırladığı üç kitap bulunmaktadır.

ÖNDER Genel Sekreteri olarak görev yapan Ceylan evli ve üç çocuk babasıdır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek yıla yetiştirin. bütün okullar imam hatip olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...