Erkan Oğur'a İbrahim Kalın'dan gönderme

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın türküsüne eşlik etti için mahalle baskısı gören ve geri adım atan Erkan Oğur'a İbrahim Kalın'dan cevap geldi.

Erkan Oğur'a İbrahim Kalın'dan gönderme
Erkan Oğur'a İbrahim Kalın'dan gönderme
GİRİŞ 17.04.2021 18:25 GÜNCELLEME 17.04.2021 18:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın bu kez farklı bir yanıyla kameraların karşısına geçti. Yönetmenliğini Kemal Başbuğ'un yaptığı sözü ve müziği kendisine ait "Hiç oldum" türküsüne klip çekti.

OĞUR: ÖYLESİNE BİR STÜDYO İŞİYDİ

Projede yer aldığı için bir kesim tarafından linç edilen Erkan Oğur'dan geri adım  atmış “Ben sadece müzikle ilgili bir yaklaşımla ve İbrahim Kalın'ı bağlama seven, halk müziğiyle ilgili birisi diye hissettiğim için birkaç müzisyen arkadaşın ricası üzerine kopuzumla eşlik ettim. Düzenleme yapmadım. Öylesine bir stüdyo işiydi, benim için ondan öte bir şey değildi” ifadelerini kullanmıştı.

İBRAHİM KALIN'DAN HOŞ GÖNDERME

Oğur'un ifadeleri karşısında "Söylediği şeylere şaşırdım ve üzüldüm diyen Kalın "Sözü yormadan.." başlığıyla şu paylaşımı yaptı;

BAKAN VARANK: SUÇU SAZ ÇALMAKMIŞ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaşanan olay karşısında "Suçu saz çalmakmış öğrendiğim kadar..." sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

YORUMLAR 1
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    içimizdeki gavurların baskısına dayanamayıp satmış yazıklar olsun Erkan Oğura
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi