Maskeli gaspçılar, iftar vakti dehşeti yaşattı

Çorum'da iftar vakti maskeli soyguncular tarafından pompalı tüfekle tehdit edilip evi soyulan Irak uyruklu iki kişi dehşeti yaşadı.

Maskeli gaspçılar, iftar vakti dehşeti yaşattı
Maskeli gaspçılar, iftar vakti dehşeti yaşattı
GİRİŞ 05.05.2021 11:11 GÜNCELLEME 05.05.2021 11:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, dün iftar vakti Gülabibey Mahallesi’nde meydana geldi. Irak uyruklu  Ali Cabbar Hasan (29) ve kuzeni  Ahmet Abdulkadir Kaghen’in (27) oturdukları binadaki dairenin zilini çalan maskeli 3 kişi zorla içeri girdi. Ellerindeki tabanca, pompalı tüfek ve bıçakla tehdit ettikleri Iraklı 2 kişişiin ellerini arkadan bağlayan saldırganlar, 1200 lira, cep telefonları ve pasaportları alıp kaçtı. Bağlı oldukları ipi çözmeyi başaran Ali Cabbar Hasan polisi arayarak yardım istedi. Polis ekipleri, kaçan maskeli kişileri yakalamak çalışma başlattı.

‘KONUŞURSANIZ ÖLDÜRÜRÜZ'

Yaşadıkları korku dolu anları anlatan Ali Cabbar Hasan, “Kapımızın zili çaldı. Arapça olarak ben ‘Kim o’ dedim. Dışarıdaki kişi ise ‘Benim’ diye cevap verdi. Ben de kapıyı açmış bulundum, kapıyı açar açmaz başıma silah dayadılar. Sonra beni odaya götürüp misafirimle birlikte hemen yere yatırdılar. Bizi bağladılar. Sonra evde bulunan 1200 lira, pasaportlar ve telefonlarımızı aldılar. Giderken de ‘Susun sakın konuşmayın, vallahi öldürürüz’ dediler. Ellerinde tabanca, pompalı tüfek ve bıçak vardı. Çorum’da daha önce de benzer olay olduğunu duymuştum” dedi.

6 GÜN ÖNCE DE BENZER OLAY YAŞANDI

Çorum’da 6 gün önce Yeniyol Mahallesi’nde benzer bir olay yaşandı. Maskeli 3 kişi, bir binanın elektriğini kesip, ailesiyle birlikte yaşayan Irak uyruklu Asad Ahmad Hüseyin’in dairesinin kapı zilini çalıp, içeri girdi. Şüpheliler, aileyi bıçak ve silahla tehdit ederek, 10 bin lira, pasaportlar ve cep telefonlarını alarak kaçtı.

YORUMLAR 10
  • Vatandaş C* 2 yıl önce Şikayet Et
    ÜLKE YOL GEÇEN HANI normaldir yani... Bizim evde silah yok ama içimden geçiyor 1 tane alıp koymak Lazım bellimi olur Lazım olur her yer TEHLİKE...
    Cevapla
  • alican 2 yıl önce Şikayet Et
    devlet vatandaşını korumaktan bu kadar acizmidir arkadaşlar bunlar bu cüreti ve cesareti nasıl alıp soygun işlerini evlere kadar indirdiler,Kuyumcu,market soyup esnaftan haraç topladıklarına çokça şahit oluyordukda.Ev soyanları ilk defa gördük Aklıma şuda gelmiyor değil hani bunlar gün sonundaki cirodan elde ettikleri ettikleri kazançtan birilerine paymı veriyorlarda bu kadar rahatlar anlamış değilim.
    Cevapla
  • Şile 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu soygunları yapanlarda mutlaka dışardan gelenlerdir. Tez zamanda yakalanıp icabına bakılmalıdır.
    Cevapla
  • Yilmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    türkiye corafyasinda yasayan herkesin cani tehlikededir. devlet yok denetim yok bir sey yok orta cag teksas gibi
    Cevapla
  • saygısız 2 yıl önce Şikayet Et
    teksas gibi olsaydı seni şimdiye kadar mutlaka biri vururdu. bu kafayla
    Cevapla
  • insanevladı1 2 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsin lan devleti inkar edecek haddi kendinde buluyorsun dallama. köpeği olduğun abd ye git istersen orda devlet var teksas oramı buramı bir gör sonra nankör hainler gibi ağlayarak geri gel ve kapıda kal
    Cevapla
  • ali kıran 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen varsınya yeter.
    Cevapla
  • Devlet 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de devlet yoksa ABD veya Avrupa ya git.Orada bir dakikada kaybolursun arayan soranda olmaz.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    TC den atın bu itleri herkesin canı tehlikede dir
    Cevapla
  • akp 2 yıl önce Şikayet Et
    insan değilmi nereye gitsin tayip beye gitsinler allah kimseyi vatansiz yersiz etmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak