Üsküdar'da hırsızlık kamerada! 100 bin liralık altın ve takıları çaldılar

Üsküdar'da bir eve giren iki kişi 100 bin liralık altın ve takıları kısa sürede çalarak ortadan kayboldu. 2 şüphelinin apartmana girdiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 16.08.2021 22:09 GÜNCELLEME 16.08.2021 22:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay bugün Üsküdar'ın Bulgurlu mahallesinde öğle saatlerinde gerçekleşti.

Ev sakinlerinin dışarıda olduğu bir bir vakit binaya giren bir kadın bir erkek şüphelinin eve kapıyı zorlayarak girdiği ve bir torbada saklı tutulan çok sayıda takı ve altını çaldığı iddia edildi. Olayla ilgili şikayette bulunan Gülseren Güzel kapının zorlanarak bozulduğunu ve içeriye polislerle birlikte çilingir yardımıyla girebildiklerini söyledi.

Eve girdiğinde karşılaştığı manzarayı Güzel şu sözlerle ifade etti; 

Evin her yeri dağıtılmış vaziyetteydi, ben yatak odasındaki dolabın içerisinde bir torbada hepsi bir arada bulunan 1 adet tektaş yüzük, 1 adet beştaş yüzük, 2 adet pırlanta bileklik, 3 adet pırlanta küpe, 1 adet zümrüt kolye, 2 adet pırlanta kolye, 2 çeyrek altın, 1 adet gram altın, 1 çengeli altın, 7 adet altın zincir, 2 alyans yüzük, 1 adet elmas küpe, 1 adet elmas yüzük, 5 adet erkek kol saatinin yerinde olmadığını gördüm. 

"ZARARIM 100 BİN TL"

100.000 TL civarında maddi zararının olduğunu söyleyen Güzel olayla ilgili davacı oldu.

YORUMLAR 4
  • Uzun isim 2 yıl önce Şikayet Et
    Poliste hiç bir şey yapmamıştır çünkü; hırsızı bizim tespit etmemiz gerekiyor! Varsa şüphelendiğimiz birisi biz söyleyeceğiz. Apartman kapısı - daire kapısından parmak izi almak yok! Neden; çünkü “hiç kimseyi zan altında”bırakamazmışlar.
    Cevapla
  • irfan 2 yıl önce Şikayet Et
    artık hırsızlık devlet destekli meslek oldu cezası yok polis mahkemeye çıkarır hakim serbest bırakır
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Altınlarını saydığın gibi İslam'ın şartını sayabilir misin acaba!
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    secim de belediye yada vekil olur butun øzellikleri var baktigin zaman belki yuz kadar kaydi bile vardir ne kadar cok suc o kadar vekil olmak icin gerekli øzellik demek polis yakalar mahkeme birakir sonra bunlar alem yapan gecen gunku olay gibi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı