Hüseyin Üzmez 'dinlemeye' takıldı!

14 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile gözaltına alınan yazar Hüseyin Üzmez’in fuhuş şebekesini takibe alan polis ekiplerinin dinlemesine takıldığı öğrenildi.

Hüseyin Üzmez 'dinlemeye' takıldı!
Hüseyin Üzmez 'dinlemeye' takıldı!
GİRİŞ 30.04.2008 13:12 GÜNCELLEME 20.09.2019 13:00
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

14 yaşındaki kıza 'cinsel istismar'dan tutuklanan yazar Hüseyin Üzmez polisin teknik dinlemesine 'rasgele' takılmış!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, 14 yaşındaki B.Ç.’ye ‘cinsel istismar’da bulunduğu iddiası ile gözaltına alınıp nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak hapse koyulan yazar Hüseyin Üzmez’in komşuların ihbarı ile değil de, polisin dinlemesine takılması sonucu gözaltına alındığı ifade edildi…

TEKNİK TAKİBE 'RASGELE' TAKILDI

Cuma akşamı düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Vakit yazarı Hüseyin Üzmez’in, Bursa’da bir fuhuş şebekesini teknik takibe alan polisin teknik dinlemesine takıldığı öğrenildi.

İddialara göre Üzmez’in cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen 14 yaşındaki L.Ç’nin annesi Livaze Ç'nin telefonunu dinleyen polis, kadınla iletişimde olan Üzmez’i rasgele tespit etti. Polisin elinde olan dinleme kayıtlarına göre Üzmez’in evine baskın düzenlendiği ve kayıtların da delil olarak mahkemeye sunulacağı belirtiliyor.

Üzmez gözaltına alındıktan sonra mahkemeye götürülürken olayın bir komplo olduğunu ileri sürerek şöyle konuşmuştu, 'Olayın ne olduğunu mahkeme bittiğinde göreceksiniz. Mahkeme sırasında konuşmak yanlış. Ondan sonra hesaplaşacağız merak etmeyin. Mahkemenin sonuna kadar bekleyeceksiniz. Bu büyük komplodur.'

VAKİT AÇIKLAMA YAPACAK

Öte yandan Üzmez'in köşe yazısı yazdığı Vakit Gazetesi, yazarı Hüseyin Üzmez'in olayı ve gazetenin olaya bakışı hakkında bugün bir basın açıklaması yapacak.

Konuyla ilgili gazeteden bir bildiri yayınlayan Vakit Gazetesi'nin bildirisinde, 'Birkaç gündür karanlığın aydınlanmasını, şüphe bulutlarının dağılmasını bekleyen Vakit Yayın Kurulu, Hüseyin Üzmez olayı ve Vakit'in bu olaya bakışı hakkında bugün yazılı bir açıklama yapacak.' denildi.   

Haber 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONUYLA İLİŞKİLİ HABERLER

 

Üzmez cezaevinde eşi ile görüştü
Vakit Gazetesi Yazarı Hüseyin Üzmez'in tutuklu bulunduğu Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde eşi Ayşe Üzmez ve avukatlarıyla görüştüğü bildirildi.

 

Hüseyin Üzmez revir koğuşunda kalıyor
Bursa'nın Mudanya ilçesinde 14 yaşındaki kıza cinsel istirmasda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan gazeteci yazar Hüseyin Üzmez'in 15 kişinin tedavi gördüğü revir koğuşunda kaldığı öğrenildi.

 

Vakit, 'tecavüz' haberine ne dedi?
14 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddiasıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak hapse konulan yazar Hüseyin Üzmez ile ilgili haberi, yazı yazdığı Vakit gazetesi böyle gördü:

 

Üzmez: Bana komplo kurdular
14 yaşındaki B.Ç isimli kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yazar Hüseyin Üzmez'den olayla ilgili ilk açıklama geldi.

 

Vakit yazarı Üzmez tutuklandı
14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz suçlamasıyla dün akşam gözaltına alınan Vakit Gazetesi yazarı 78 yaşındaki Hüseyin Üzmez ile kızın annesi tutuklanarak cezavine yollandı.

 

Yazar Hüseyin Üzmez'e garip suçlama
Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı ileri sürüldü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 53
  • Nedim Kurnaz 16 yıl önce Şikayet Et
    Ne Demiş?. Dinlemeye takılmış da adam ne demiş? O kadar karanlık nokta var ki hangi tarafa inanacağımı şaşırdım.
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 16 yıl önce Şikayet Et
    BİLDİĞİMİZ KADARIYLA. Konu beni ilgilendirmez fakat telefon dinlemeleri öyle rastgele dinledik takıldı türünden olmaz birsürü şartı şurtu var sayamam şimdi ama rastgele telefon dinlenemeyeceği kesin
    Cevapla
  • hüseyin demir 16 yıl önce Şikayet Et
    iftira. Çamur at izi kalsın ,iftira at ,iftira üzerinde kalsın, ben bu sıralar yazılarını okumadım ama okuyanlar kimi karanlık yüzünü aydındatdığını yazarsa sevinirim . Elbetteki İFTİRA attanın yanına; KAR KALMAZ ,ALLAH(C.C) BIRAKMAZ.
    Cevapla
  • Metin Yazar 16 yıl önce Şikayet Et
    . Teknik takibe alınmış ve telefon kayıtları kaydedilmişse,Üzmez\'i savunmak ahlaksızlıktır. Mahkeme beraat ettirse ne olur,mahkumiyet verse ne olur. Eğer gerçekten telefon konuşmaları varsa,ve suç açık seçik görünüyorsa daha neyin savunmasını yapacaksınız? Şimdi cesur medya mensuplarından bu telefon konuşmalarını yayınlamalarını bekliyoruz. Vatandaşın haber alma hakkını engellemeye kimsenin hakkı yok!
    Cevapla
  • Adem AKYÜZ 16 yıl önce Şikayet Et
    Valla ben şunu bunu bilmem,her zaman. Eline Beline Diline Hakim olacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı