Tünelde yaptığı driftin bedeli ağır oldu

Ümraniye'de tübel içerisinde drift yapan sürücüye 6 bin 700 lira ceza kesilirken, ehliyeti daimi olarak iptal edildi. Sürücünün drift yaptığı anlar tünel içindeki kameraya yansıdı.

Tünelde yaptığı driftin bedeli ağır oldu
Tünelde yaptığı driftin bedeli ağır oldu
GİRİŞ 29.12.2021 20:15 GÜNCELLEME 29.12.2021 20:15
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İstanbul’da dün bir sürücü  Ümraniye İlçesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Köprü İçi üzerinde seyir halindeyken tünelin boş olmasını fırsat bilerek drift yapıp sıfır çizdi.

EHLİYETİNE EL KONULDU

Kameraları hesaba katmayan sürücü A.A. trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil  Trafik Ekipleri tarafından yakalanarak 6700 TL para cezası kesildi ve ehliyetine el konuldu.
34 ELV *** plakalı aracın sürücüsü A.A. tünelin boş olmasını fırsat bilerek yaptığı drift ile kameralara yakalandı. Drift yaparken hem diğer sürücüleri tehlikeye attı hem de trafiğin tıkanmasına sebep oldu.

YORUMLAR 13
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hah şöyle yahu, ilk defa gördüm ehliyete daimi olarak el konulmasını. Milletin canını hiçe sayanın böyle ehliyetini iptal edin ve bir daha da alamasın. Mexico city değil burası.!
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Dangalak olduğu belli..Sonrada görmeler bunlar..
    Cevapla
  • CABBAR 2 yıl önce Şikayet Et
    James Bond kendisini, otlayan öküze tanıtmak için elini uzatarak derki; bond james bond...öküz,de elini uzatarak cevap verir; öküz, bildiğin öküz. drift yapan angus anladı onu....
    Cevapla
  • sen 2 yıl önce Şikayet Et
    kuzey avrupada ülkelerinin çoğunda gelir beyannamesine göre ceza kesiyorlar gerçi bizde hangi kanun uygulanıyorda böyle ağır cezalar trafikde uygulanacak.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    ceza ço az?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!