2 pitbullun saldırısına uğrayan minik Asiye, taburcu oldu!

Gaziantep'te 2 pitbullun saldırısında ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, tedavisi tamamlanarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden öğle saatlerinde taburcu edildi.

GİRİŞ 31.01.2022 13:50 GÜNCELLEME 01.02.2022 12:27
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Dünyanın ilk kadavradan rahim nakli, Türkiye'de ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibinin doku ve sinir ameliyatı yaptığı Asiye'nin ilk tedavileri tamamlandı.

2 pitbullun saldırdığı minik Asiyetaburcu edildi

Minik Asiye, annesi Zeynep ve babası Hüseyin Ateş ile 41 günlük tedavinin ardından bir süre ev istirahati için hastaneden araçlarına binerek ayrıldı. Asiye, gazetecilere el salladı.

Baba Hüseyin Ateş, gazetecilere, çok iyi olduklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'dan Allah razı olsun. 1,5 ay sonra tekrar geleceğiz." dedi.

2 pitbullun saldırısında ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş taburcu edildi

Asiye'ye, istirahatin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde başka operasyonlar da yapılacağı öğrenildi.

Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi'nde 22 Aralık 2021'de 2 Pitbull'un saldırısına uğrayan Asiye Ateş, ağır yaralanmıştı. Gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklanmıştı.

Kentteki ilk tedavisinin ardından Antalya'ya sevk edilen minik Asiye, Türkiye'nin ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibince 26 Aralık 2021'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde ameliyat edilmişti.

NE OLMUŞTU?

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi'nde 22 Aralık'ta, oturdukları sitenin bahçesinde, Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında başından ağır yaralanan Asiye Ateş, kentteki ilk tedavisinin ardından Antalya'ya sevk edildi. Minik Asiye, Türkiye'nin ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibince 26 Aralık'ta Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 4 saat süren operasyon geçirdi. Asiye'nin sırtından ve bacağından alınan dokular, baş kısmına nakledildi. Bir süre yoğun bakımda kalan Asiye, servise alındı.

İşitme kaybı ve yüz felci ihtimali üzerine bir operasyon daha geçiren Asiye'nin bu yöndeki tedavisi devam ediyor. Asiye'nin işitme kaybına ilişkin kulak bölgesine operasyon yapıldığını belirten Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Asiye'nin kulakla ilgili sorunlarının giderildiğini söyledi, Asiye 31 Ocak'ta taburcu edildi.

2 pitbullun saldırdığı minik Asiyetaburcu edildi

YORUMLAR 37
  • Arda 2 yıl önce Şikayet Et
    parası bol yobaz insan olmayan iki ayak lilar pitbul besleyeceginize şu yavru ya aile ye biraz yardımcı olsaydı niz ya .pitbul yobazlarin işi dir. o aile tümüyle içerde çürümeli büyük tazminat a mahkum edilmeli .tabi adelet mi var mı . ey Türkiye Cumhuriyeti . toplum ve yaşama alanda bunu besleyen yobazalar bu ülkede adelet yok pitbul ve iki ayaklı sahibiyle birlikte göründüğü yerde kurşuna dizeceksin.
    Cevapla
  • iiiiiiiiiii 2 yıl önce Şikayet Et
    Umarımki bir daha olmaz umarımki bu işlerden sorumlular işlerini yaparlar...
    Cevapla
  • İslam 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    artık ailesinin çocuğa çok iyi bakması lazım,çokda dikkatli olmalılar,çocuğa pitbul cinsi köpeğin saldırmasında az çok ailede suçlu...pitbulun saldırgan,güvenilir olmayan bir ırk olduğunu bilmiyorlarmı,haberleri ,medyayı duymadılarmı her gün bi pitbul olayı çıkıyor nerdeyse...buna rağmen çocuklarının köpekle resmini çekmiş,oynamasına izin vermişler. diyemezlermiydi kızım bu köpek tehlikeli,uzak dur diye.
    Cevapla
  • petrolcü 2 yıl önce Şikayet Et
    iyiki hatırlattın hemen iletelim. herkesi nasıl görüyorsun bilemiyorum ama, sen kendi çocuğuna böyle anlat...
    Cevapla
  • Ciğer 2 yıl önce Şikayet Et
    Gece gündüz duacınız yavrum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 28 ile uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek