Gelin ve davat etrafında drift atan sürücüye 'baş döndüren' ceza

Antalya’da düğün konvoyunda trafiği durduran sürücü gelin ve damadın etrafında drift yaptı. Görüntüler sonrası harekete geçen trafik polisleri, sürücüye 9 bin 125 TL para cezası kesti, 2 ay ehliyetine el koydu.

GİRİŞ 20.02.2022 17:47 GÜNCELLEME 20.02.2022 23:06
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Kepez ilçesi Habipler Mahallesi 5619 Sokak ile Elmalı Hamdi Yazır Caddesi kesişiminde meydana gelen olayda, düğün konvoyunda bulunan bir kişi kavşakta trafiği durdurdu. Sürücü daha sonra gelin ve damadı aşağı indirerek etrafında uzun süre drift attı. Gelin ve damadın büyük tehlike atlattığı o anlar cep telefonu kamerası tarafından kayda alındı. Çevrede bulunan diğer kişiler ise yaşanılanlara tepki vermek yerine o anları izlemekle yetindi. Sosyal medyada çekilen görüntüler çok sayıda kişi tarafından izlendi.

9 BİN 125 TL PARA CEZASI, 2 AY EHLİYETİNE EL KONULDU

Olayın basına yansımasının ardından harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, araç sürücüsünün Musa K. olduğunu tespit etti. Bulunduğu adreste yakalanan sürücü Musa K., drift attığı için 9 bin 125 TL para cezasına çarptırılıp, ehliyetine de 2 ay el konuldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 33
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelin ve davat etrafında drift atan sürücüye 'baş döndüren' ceza
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu canlılar evlenip büyük ihtimal kendileri gibi sorunlu bir canlı daha dünyaya getirecekler. Türkiye adına geçmiş olsun
    Cevapla
  • Murat ERKEN 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapan insanın ilk önce psikolojik teste ve tedaviye tabi tutulması gerekir.Bunu yapanın akıl sağlığı normal olamaz.
    Cevapla
  • yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    Dirift yapan çok gelin ve damatın zeka düzeyini merak ediyorum.Bu durumdan hiç rahatsız değiller sanki.Belli ki onlarda çok keyif almış.Eee ne de olsa Türkiye'de gündem oldular.9 bin ve iki ay ceza ne ki?
    Cevapla
  • Vatandaş2 2 yıl önce Şikayet Et
    Beter olsun görgüsüz terbiyesizler, birde trafiği kapatmaları yok mu deli oluyorum.. Acil hastası olan,cenazesi olan,yetişmesi gereken uçağı otobüsü olan insanlar var..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘değişim’ açıklaması!