Baykar CEO'su Haluk Bayraktar'dan Ukrayna mesajı

Baykar Teknoloji CEO'su Haluk Bayraktar, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e destek mesajı paylaştı.

Baykar CEO'su Haluk Bayraktar'dan Ukrayna mesajı
Baykar CEO'su Haluk Bayraktar'dan Ukrayna mesajı
GİRİŞ 03.03.2022 21:01 GÜNCELLEME 03.03.2022 21:01
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Ukrayna, Rus işgaline karşı ülkesini savunmaya devam ediyor. Dünyanın gündeminde olan Türk SİHA'larının üreticisi Baykar'ın CEO'su Haluk Bayraktar sosyal medya hesabından Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'ye destek mesajı paylaştı.

'SENİN GİBİ CESUR BİR İNSAN TANIDIM...'

Mesajında Zelenskiy'i etiketleyen Bayraktar, ''İyi ki senin gibi cesur bir adamı tanıdım... Zafer haksızca işgale karşı ülkesini savunan yürekli insanlarla olsun.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 27
  • Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat! Vladimir ZelenskiyUkraynalı YAHUDİ bir ailenin oğlu dikkat YAHUDİ !!!
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Tecrübem şuki Erdoğan vanminut deyince israilci olanlar mazlumların devlet başkanı olan zelenskiyi desdekleyincede yahudi düşmanı kesiliyor kar aslında bu durum Erdoğan düşmanlığı ndan kaynaklanıyor
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorum millet hatları iyice karıştırmış. Kimi ayet yazıp dost edinmeyin diyor, kimisi tarafsızlık diyor. Türkiye kimseyi dost edinmiyor. Ukrayna'da tıpkı Rusya gibi hristiyandır ve bizim için hükmen aynıdır. Ancak şuan için mazlum konumundadır. Kendi içlerinde çözecekler. Biz müslümanız. sırf hristiyan diye haksızlığa uğrayışını görmezden gelemeyiz. kimseyede destek olmuyoruz ancak rusya karşısında adamlar mazlum konumunda.savunsunlar ülkelerini. yüzlerce masum çocuk ölüyor buna düşman dahi olsak karşı olmamız gerek. çocuk çocuktur.
    Cevapla
  • Emre Karadavut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende fikrimi söylüyorum. Biz bu savaşta taraf değiliz. Mazlumlara her türlü desteği yapmak yardımcı olmak görevimiz. Şu anda Putin yanlış yapıyor gibi lanse edilse de bu işin esas mimarı ABD, AB ve Nato dur. Şu an da yaşanan bu trajedinin sorumlusu bu ahlaksızlardır.
    Cevapla
  • DUSUNCE 2 yıl önce Şikayet Et
    teknik olarak zaten ukranyanın yenilecegi belliydi biz su askerlik 6 ay olsun ama gercek bir eğitim verilmeli satlardan yada savaş yaşamış komutanlarımızdan vatandaşlarımıza egitim vermeli
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kanaatimce yanlış , Yersiz ve hissi bir açıklama.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...