Bakan Koca Meclis'e teşekkür etti: Bugün büyük bir adım atıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "14 Marttan sonra ikinci büyük gün. Bazı şeyler asla eskisi gibi olmayacak, bazı haksızlıklar tarih olacak! Bugün büyük bir adım atıldı" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 16.03.2022 22:31 GÜNCELLEME 17.03.2022 09:39
Bu Habere 247 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, sosyal medya hesabından, TBMM'ye sunulan Türk Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne dair bilgi verdi.

'BUGÜN BÜYÜK BİR ADIM ATILDI'

Sağlık camiası için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk açıklamanın yapıldığı 14 Mart'tan sonra ikinci büyük gün olduğunu vurgulayan Koca, şunları kaydetti:

"Bazı şeyler asla eskisi gibi olmayacak, bazı haksızlıklar tarih olacak. Bugün büyük bir adım atıldı. Yüce Meclisimize teşekkür ederiz. Sağlıkta şiddet suçlarının önlenmesi ve Malpraktis davalarındaki haksızlıkların sona erdirilmesi için Türk Ceza Kanununda, Sağlık Hizmetleri Temel Kanununda değişiklik yapılmasını öngören Kanun Teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisine sunulmuş ve Adalet Komisyonuna sevk edilmiştir. Yüce Meclisimiz devrim niteliğindeki bu değişiklikleri gündemine almıştır. Teşekkür ederiz."

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 247
  • Bir okur 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım ne zaman randevu. Almaya kalksam ya randevu yok yada doktorlar grevde bu doktorlar acaba kaç lira maaş istiyorlar bir söyleseler,9 da mesai başlar 26 da biter nobet tutar 3 gün yat acaba daha ne istiyorlar, sayın bakanın bir ilgilenseniz
    Cevapla
  • Muhittin Aksoy 2 yıl önce Şikayet Et
    AB de bütün yasaklar kalkiyor TC de aynisini yapmasi gerekli yoksa Ekonomi nin cökme ihtimali var asi mesafe maske ilgili her seyi herkes biliyor artik isteyen bunlar la kendisini koruya bilir Devlet gerekeni yapti.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    aile hekimine gidiyorum ateşli bir şekilde (koronadan önce) salya sümüğüm. diyorum ki doktor bey ben memurum servise biniyorum, çalıştığım yerde bir sürü kişi ile temastayım, bir ya da iki gün rapor rica edecektim. gerek yok diyor. bence bize insanlık öğretirken doktorlara da biraz doktorluk öğretmek lazım belli ki aldıkları eğitim en azından pedagojik olarak sıfırlarda
    Cevapla
  • Teşekküler 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanımızdan Allah cc razı olsun.Emekleri için teşekküler
    Cevapla
  • Cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Çooook geç kalındı sevgili bakanım.İnsanların hastalarının altını üstünü bilmem neyini temizle ondan sonra halkın memnuniyeti ilkesi tekme tokat dayak yee.Elini kolunu sallaya sallaya sokaklarda gez.Neymiş sağlıkçı maaş alıyormuş.Odunmu yiyecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü