Seyir halindeki cipi durdurup, sürücüyü bacağından vurdu

Trabzon'da, O.K.'nin (40) seyir halindeyken durduğu cipe tabancayla ateş etmesiyle sürücü Serkan T. (42), bacağından yaralandı. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Seyir halindeki cipi durdurup, sürücüyü bacağından vurdu
Seyir halindeki cipi durdurup, sürücüyü bacağından vurdu
GİRİŞ 26.03.2022 17:01 GÜNCELLEME 26.03.2022 17:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, saat 15.30 sıralarında, Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi eski sahil yolunda meydana geldi. İddiaya göre, aralarında bilinmeyen nedenle husumet olan O.K., belinden çıkardığı tabancayla, yaya olarak çıktığı kara yolunda, Trabzon'dan Rize istikametine seyreden Serkan T. idaresindeki 61 KL 961 plakalı cipi durdurdu. Şüpheli O.K., duran cipe tabancayla ateş etti.

Kurşunların bacağına isabet etmesiyle sürücü yaralandı, şüpheli de bindiği taksiyle kaçtı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tedaviye alınan sürücünün, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kaçan O.K.'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

YORUMLAR 2
  • Erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    Ceza yok ki ülkede
    Cevapla
  • Adalet Kalmamışise 2 yıl önce Şikayet Et
    Adaletle yönetilmeyen devket batmaya mahkumdur. Yoksa Herkes kendi kafası ve menfeatine göre adalet saglamaya kalkarsa cakallara gün dogar. Güpe gündüze insan vuruluyor ise, bu sistemde ve bu sistemi yönetenlerde yanliş vardır. Hukukculara sorularak kanun yapılır Meclis de hukukcu cok olursa biz daha her işi adalet deyil şahıslar kendi işlerini yapmalarını cok görürüz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi