Sinop’ta cinayet: 3 ay önce boşandığı eşi tarafından boğularak öldürüldü

Sinop’un Boyabat ilçesinde bir kadın, 3 ay önce boşandığı eski eşi tarafından kemerle boğularak öldürüldü.

Sinop’ta cinayet: 3 ay önce boşandığı eşi tarafından boğularak öldürüldü
Sinop’ta cinayet: 3 ay önce boşandığı eşi tarafından boğularak öldürüldü
GİRİŞ 08.04.2022 01:25 GÜNCELLEME 08.04.2022 01:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre Sinop’un Boyabat ilçesinde ikamet eden 38 yaşındaki Zeynep Gıcık, akşam 21.00 sıralarında 3 ay önce boşandığı eski eşi Birol Ç.(46)’nin evine kalan eşyalarını almak için gitti. O sırada taraflar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavga sırasında gözü dönen Birol Ç., Zeynep Gıcık’ı pantolon kemeriyle boğarak öldürdü.

Çevredekilerin gürültü ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri, girdikleri evde kadını yerde hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kontrol ettiği Zeynep Gıcık’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kadının cansız bedeni Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince eski eş Birol Ç, gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen o adama ne yaptında katil oldu yazık kararan iki hayat..hertürlü işddete karşıyız fakat kadın milleti lütfen dolduruşa gelmeyin adam var adamcık var bazen insanların eşref saatleri vardır sabırlı olalım herşeye atar gider yapmayalım idare edelim bu millet bu şekilde ayakta kaldı her patırdı da mahkeme yolu tutulacaksa işimiz çok zor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü