Fabrikada büyük yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi

Arnavutköy'de aydınlatma malzemesi üretilen bir fabrikada yangın çıktı. Alev alev yanan fabrikayı söndürme çalışmaları sürerken, fabrikadan zaman zaman patlama sesleri duyuldu.

GİRİŞ 17.05.2022 08:12 GÜNCELLEME 17.05.2022 09:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Arnavutköy Haraççı Mahallesi Madalya Sokak'ta bulunan, aydınlatma malzemesi üretilen bir fabrikada saat 07.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle Yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın fabrikayı sardı.

İhbar üzerine Çatalca, Başakşehir, Beylikdüzü, Esenyurt'tan itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Vatandaşlar da yangını söndürme çalışmalarına yardım etti. Vatandaşlar damacana ve hortum ile yangına müdahale etti. Olay yerine gelen polis ekipleri de çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Birkaç sokak kapatılırken, yandaki işletmelerdeki çalışmalar da durduruldu.

ALEVLER DİĞER BİTİŞİKTE FABRİKALARA SIÇRADI

Alev alev yanan fabrikadaki yangının bitişikteki 2 fabrikaya sıçradığı da belirtildi.

Öte yandan, itfaiye ekiplerinin alevlere teslim olan fabrikayı söndürme çalışması havadan görüntülendi. Ekiplerin yangını söndürme çalışması sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • işci 1 yıl önce Şikayet Et
    Iki gunde bi fabrika yaniyor
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    fabrikalarda neden bu kadar çok yangın çıkıyor
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah esirgeye zarardan ziyandan koruya amin
    Cevapla
  • Ben. 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecmıs olsun. Sabah yanın dan gectık.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Fabrikaların çoğunda çalışan sığınmacılar kalıyo çıkan yangın sebeplerinden biri elektirik kontağı denilen arıza açık kalan ısıtıcılar aşırı yorgun dikkat dağılımı sonucu çıkan yangınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim