Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boris Johnson ile telefonda görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boris Johnson ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boris Johnson ile telefonda görüştü
GİRİŞ 20.05.2022 22:17 GÜNCELLEME 20.05.2022 22:30
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Birleşik Krallık ilişkilerinin yanı sıra İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik talebi ve Ukrayna-Rusya savaşı dahil bölgesel gelişmeler ele alındı.

"2 ÜLKENİN YPG/PKK İLE İLİŞKİLERİ SORUN TEŞKİL EDİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, İsveç ve Finlandiya'nın terör örgütü PKK/YPG güdümündeki şahıs ve sözde kuruluşlarla ilişkilerinin temel sorun teşkil ettiğini belirtti.

"TÜRK KAMUOYUNDAKİ TEPKİ GÖZARDI EDİLMEMELİ"

Finlandiya ile İsveç'in NATO değerlerine sahip çıkacağından ve Türkiye'nin meşru endişelerini bihakkın gözeteceğinden emin olmak istediklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröre destek veren ülkelerin NATO üyeliği talebine karşı Türk kamuoyundaki haklı tepkinin göz ardı edilmemesi gerektiğini dile getirdi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • Bir bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam dur reis arkandayız biden de arayacak seni
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır biz NATO'ya para ödüyoruz bize füze vermiyor , İsveç parasını yatırım yapıyor PKK'yı destekliyor yetimdi şimdi sıkıştılar Ruslarla onlar İçin şaşacağız çanları cehenneme kutup ayılarının.
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkk lagv edilmeden icerdeki .ve dışardaki elit holding banka sahibi kelli felli kravatlı destekçileri deşifre adilmeden asla taviz yok
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis, biz Türk Milleti olarak ASLA ASLA ASLA İzin VERMEYECEĞİZ..
    Cevapla
  • CUMHUR 1 yıl önce Şikayet Et
    ​ Yaşa varol Harbiye, yıkılmaz satvetinle KANLA İRFANLA KURDUK BİZ BU CUMHURİYETİ Cehennemler kudursa, ölmez nigâhbanıyız. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!