Şehit uzman çavuş, Aksaray'da son yolculuğuna uğurlandı

Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce önceden yerleştirilen EYP’nin infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Tunahan Erbaşı (25), memleketi Aksaray’da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit uzman çavuş, Aksaray'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit uzman çavuş, Aksaray'da son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 21.05.2022 15:25 GÜNCELLEME 21.05.2022 15:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uzman Çavuş Tunahan Erbaşı, Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin infilak ettirilmesi sonucu şehit oldu. Şırnak Silopi’deki görev yerinden Irak’ın kuzeyinde görevlendirilen Erbaşı için memleketi Aksaray’ın Ağaçören ilçesinde tören düzenlendi.



Ağaçören Merkez Camii’ndeki cenaze törenine şehidin annesi Zeynep ve babası Salih Erbaşı ile kardeşleri, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Kurmay Başkanı Abdülkadir Fehmi Bilgin, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, şehidin silah arkadaşları ile çok sayıda kişi katıldı. Şehidin annesi Zeynep ili babası Salih Erbaşı, oğullarının tabutunun başında gözyaşı döktü. Şehit Uzman Çavuş Tunahan Erbaşı’nın cenazesi, kılınan namazın ardından Ağaçören Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • laci Sarı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Cennetiyle Şereflendirsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi