MİSMED, Nevşehir’de “Dijital Çağda Aile ve Gençlik” adlı sosyal medya çalıştayı düzenledi

MİSMED'in, Anadolu buluşmaları kapsamında Nevşehir’de düzenlediği “Dijital Çağda Aile ve Gençlik” adlı sosyal medya çalıştayında, dezenfomasyonla mücadelenin önemine vurgu yapıldı.

MİSMED, Nevşehir’de “Dijital Çağda Aile ve Gençlik” adlı sosyal medya çalıştayı düzenledi
MİSMED, Nevşehir’de “Dijital Çağda Aile ve Gençlik” adlı sosyal medya çalıştayı düzenledi
GİRİŞ 22.05.2022 01:02 GÜNCELLEME 22.05.2022 01:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MİSMED sosyal medya başkanı Ferdi Dinç, medya platformu ile beraber dijital çağda aile temalı ikinci sosyal medya çalıştayını düzenlediklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Değerli akademisyenler, gazeteciler ve sosyal medyanın fenomenlerinden oluşan dijital çağda aile çalıştayımızı yaptık. Yarın, sosyal medya ödülleri vereceğiz. Bugün Nevşehir’de Anadolu buluşmaları kapsamından Hacı Bektaşi Veli adına düzenliyoruz. Bu çalıştayla beraber dezenformasyonla mücadele ve sosyal medya ahlakına uygun içerikler üreten, milli ve manevi değerlerimize katkı sunan, uluslararası medyada ülkemizi ve medeniyetimizi temsil eden, dezenformasyonla ve siber zorbalıkla mücadele eden, takipçisi hiç önemli değil, bütün sosyal medya kullanıcılarından başarılı bulduklarımızı ödüllendiriyoruz. Gençlerimizi sosyal medya ahlakına uygun içerikler üretmeye teşvik etmek amacıyla Türkiye’deki ilk ve tek ödül törenlerini yapıyoruz.” dedi.

Medya Platformu Derneği Başkanı Ahmet Durkaya ise 20 yıllık bir oluşum olduklarını belirterek, şunları ifade etti,

“Bir yaramız, bir derdimiz var. Biz zengin iş adamları değiliz, böyle hayır, hasenat yapamıyoruz. Camii, çeşme, köprü, okul, bu gibi hizmetlerimiz olamadığı için toplumun kanayan yarası aile ve gençlik konusuna değinmeye çalışıyoruz. Her zaman söylüyoruz ama bununla alakalı pek fazla elimizi taşın altına koymuyoruz. Bugün biz bunu yapmaya çalıştık; toplumu, buraya gelen katılımcıları uzman konuklar vasıtasıyla bilinçlendirme çalıştık. Şikayetler nedir, çözüm önerileri nelerdir? Bir nebze karınca misali bir katkı sunabildiysek kendimizi mutlu hissedeceğiz. Bizim bireysel sorumluluklarımız var, biz insan olduğumuz için diğer canlılardan farkımız var, olmazsa olmazlarımız var. Biz bu bağlamda ne yapabilirizin yolunu sürüyoruz, bu yolda gitmeye çalışyoruz. ‘Adamın birisi genç ve özgür iken, düşlerim sonsuz iken demiş, dünyayı değiştirmek istedim lakin yaşlanınca, yaş kemale erince, akıl başıma gelince dünyayı değiştirmenin yolunun kendini değiştirmekten geçtiğini anladım demiş.’ Biz ilk önce kendi nefsimize, ailemize sahip çıkmaya çalışıyoruz, kolu komşumuza, arkadaşlarımıza, çevremize, ondan sonra ümmeti Muhammed’in diğer fertlerini de bunları anlatmaya çalışıyoruz, durumumuz bundan ibaret.” ifadelerine yer verdi.

 

KAYNAK: İLKHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • MUHAMMET R ARSLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam ne kadar güzel konuşmuş."Zengin değiliz"demiş ama,sosyal medyada etkinliğin,paradan kıymetli olduğuna inanmış biri.Ben de önümüzdeki aylarda sosyal medya vasıtası ile motokuryeler ve işyerleri arasında iletişim kuran platformlar oluşturarak,kuryelerin piyasayı bozan açgözlülüklerine müdahalede bulunmayı amaçlıyorum.Çok sayıda restoranım olsa dahi sosyal medya olmadan bunu yapamam.Tabi benimki Ahmet Durkaya'ya nazaran dar bir amaç.Allah bu adamlardan razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır